Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν από τις πρώτες πρωινές ώρες το νησί της Κέρκυρας. Βροχές και καταιγίδες που συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο, δυσχεραίνοντας την κυκλοφορία των οχημάτων.
Στην πόλη, η παραλιακή της Γαρίτσας έχει πλημμυρίσει από τα κύματα που κατάφεραν να καλύψουν το οδόστρωμα.
Εξάλλου, από νωρίς το πρωί, το λιμεναρχείο Κέρκυρας έχει εκδώσει απαγορευτικό απόπλους για τα πλοία ανοιχτού τύπου, από και προς Κέρκυρα -Ηγουμενίτσα, καθώς και Λευκίμμη. Σύμφωνα με το λιμεναρχείο Κέρκυρας αυτή την ώρα πνέουν στο νησί δυνατοί νοτιοανατολικοί άνεμοι έντασης 7-8 μποφόρ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σκάνδαλο στη Νορβηγία: Επτά ποδοσφαιριστές κατηγορούνται για στημένους αγώνες
- Πόσο χρονών είναι το Σύμπαν; – Τα τρία στοιχεία που αποκαλύπτουν την ηλικία του «κοσμικού ρολογιού»
- Θλίψη για τον άδικο θάνατο της Μαρίας Λαδά στο «Ελ. Βενιζέλος»: Ποια ήταν η αγωνίστρια που πάλευε για την αξιοπρέπεια στη ζωή






