Το επερχόμενο τρίτο μέρος της κινηματογραφικής σειράς Spider – Man της Marvel με τον Τομ Χόλαντ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αναμένεται να είναι μία από τις πιο φιλόδοξες ταινίες υπερηρώων, γεφυρώνοντας τρία franchise μέσω του πολυσύμπαντος.

Mετά από δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο  Άλφρεντ Μολίνα αναμένεται να επιστρέψει στο ρόλο του «κακού» Ότο Οκτάβιους ή Doctor Octopus στην επερχόμενη ταινία της Marvel, ένας ακόμα «κακός» φαίνεται πως επιστρέφει για να κάνει δύσκολη τη ζωή του Spider-Man.

Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα κι όπως μεταδίδει σχετικά το ΑΠΕ, τόσο ο Γουίλεμ Νταφόε όσο και ο Τόμας Χέιντεν Τσερτς θα εμφανιστούν στην ταινία ως Green Goblin (Νόρμαν Όσμπορν) και Sandman από την τριλογία του Σαμ Ράιμι.

Along with Thomas Haden Church’s Sandman.

Δημοσιεύτηκε από HYPEBEAST στις Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020

Ενώ και οι δύο εξακολουθούν να διαπραγματεύονται τις συμφωνίες για τη συμμετοχή τους και τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί, πηγές αποκαλύπτουν ότι οι δύο χαρακτήρες ήταν πάντα μέρος του σχεδίου της Marvel για το Spider-Man 3.

Τα νέα έρχονται μετά από πολλές επιστροφές χαρακτήρων από τις παλαιότερες γενιές των ταινιών Spider-Man.

Εκτός από τον  Άλφρεντ Μολίνα, ο Τζέιμι Φοξ και θα επαναλάβει το ρόλο του ως Electro από το Amazing Spider-Man 2 , ενώ πρόσφατες αναφορές φέρουν τον Άντριου Γκάρφιλντ από το The Amazing Spider-Man να επιστρέφει μαζί με την Κίρστεν Νταστ, που υποδύθηκε τη Μέρι Τζέιν Γουάτσον.