Το πιο καθοριστικό -μέχρι το επόμενο- παιχνίδι του στον όμιλο του Champions League δίνει απόψε (22:00) ο Ολυμπιακός, που φιλοξενείται στο «Βελοντρόμ» από τη Μαρσέιγ.

Ένα ματς που θα καθορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ευρωπαϊκό μέλλον των Ερυθρολεύκων για φέτος.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από τους Γάλλους χάρη στη νίκη της στο πρώτο ματς και με ισοπαλία εξασφαλίζει την τρίτη θέση και το Europa League.

Ο Ολυμπιακός όμως στοχεύει στη νίκη, η οποία με ταυτόχρονη ήττα της Πόρτο από τη Μάντσεστερ Σίτι στο άλλο ματς του ομίλου θα κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες του για τη δεύτερη θέση.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με το αγαπημένο του 4-3-3 και τον Σα κάτω από τα δοκάρια.

Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ και Χολέμπας θα είναι η τετράδα στην άμυνα, Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά η τριάδα στη μεσαία γραμμή με τους Φορτούνη, Μασούρα (πιθανότατα) και Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο ισπανός Μανθάνο, με βοηθούς τους Νεβάδο και Ναρχάνο, τέταρτος ο Μαρέσκα και στο VAR θα είναι ο Μπενγκοετσέα και AVAR ο Πριέτο.