Τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Ομόνοια επιβεβαίωσε η Γρανάδα. Η ισπανική ομάδα επικράτησε με 2-0 στην Κύπρο και παρέμεινε στην κορυφή του πέμπτου ομίλου φτάνοντας τους επτά βαθμούς, δύο παραπάνω από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Με δέκα παίκτες από το 41′ λόγω αποβολής του Ντουρίς οι γηπεδούχοι.

Μόλις στο 4′ η Γρανάδα άνοιξε το σκορ με τον Ερέρα και στο 41΄τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για την Ομόνοια με την αποβολή του Ντουρίς.

Στο 63′ ήρθε και το 2-0 για τη Γρανάδα, όταν ο Σουάρες έφυγε στην πλάτη της άμυνας και κερδίζοντας την κόντρα από τον Φαμπιάνο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι η ισπανική ομάδα που είχε ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ στη συνέχεια, έφτασε τα οκτώ σερί ματς χωρίς ήττα σε Ισπανία κι Ευρώπη.

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέζιακς, Γκόμες, Γκόμεθ (46’Σέχου), Τζιωνής (73’Τιάγκο), Μποτεάκ (46’Ασαντέ), Παπουλής (46’Κούσουλος), Ντούρις.

Γρανάδα: Ρουί Σίλβα, Μαρτίνεθ, Ερμάν Σάντσεθ (89’Πέρεθ), Ντουάρτε, Νεβά, Γκοναλόν, Μοντόρο (46’Μιγιά), Κένεντι (76’Σόρο), Ερέρα (90’Ετέκι), Ματσίς, Σουάρεθ (75’Μόλίνα).