Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πέδρο Μαρτίνς να επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη, καθώς ο Κώστας Φορτούνης έμεινε εκτός της αποστολής που ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε 23 ποδοσφαιριστές στην ομάδα που θα ταξιδέψει το πρωί της Δευτέρας για το Μάντσεστερ και από τη λίστα έλειπε το όνομα του «Φόρτου».

Υπενθυμίζουμε ότι μετά το ματς με τον Απόλλωνα ο έλληνας μέσος είχε αποχωρήσει με δεμένο το αριστερό του γόνατο, ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρτίνς είχε δηλώσει πως τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο για λόγους τακτικής.

Αντίθετα, στη λίστα βρίσκονται κανονικά τα ονόματα τόσο του Μάντι Καμαρά όσο και του Χιλάλ Σουντανί, οι οποίοι είχαν διαγνωστεί με κοροναϊό, αλλά πλέον είναι «καθαροί», με τα τελευταία τεστ στα οποία υποβλήθηκαν να δείχνουν ότι έχουν νικήσει τον ιό.

Επίσης, στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στην πλάτη, οι οποίες τον ανάγκασαν να γίνει αλλαγή στο 40′ του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά θα πετάξει με την ομάδα και θα αποφασιστεί επί αγγλικού εδάφους εάν θα χρησιμοποιηθεί ή όχι.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Βινάγκρε, Σουρλής, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Μπρούμα, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί.