Ένα ατυχές, αλλά ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς περιστατικό έζησε ένας καμεραμάν που βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της μεγάλης φωτιάς που κατακαίει από το μεσημέρι της Τετάρτης στις Κεχριές Κορινθίας.
Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, την ώρα που ο φωτορεπόρτερ μαγνητοσκοπούσε τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής να σβήσει την πυρκαγιά, ένα από τα ελικόπτερα που επιχειρούσε στην περιοχή έριξε νερό και προς το μέρος του.
Ως αποτέλεσμα, όλο το νερό που προοριζόταν για την κατάσβεση έπεσε στον καμεραμάν του Hlektra.gr. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο άνθρωπος είναι καλά στην υγεία του.
O βασικότερος κίνδυνος όταν ένας δημοσιογράφος, φωτογράφος, μέλος τηλεοπτικού συνεργείου καλύπτει μια μεγάλη φωτιά, είναι να μην εγκλωβιστεί στα πύρινα μέτωπα.
Δείτε το περιστατικό όπως το κατέγραψε ο ίδιος:
- Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Ο κόσμος έχασε πριν 10 χρόνια τον Παντελίδη, η οικογένεια έχασε τον Παντελή»
- «Ήθελα να φιλήσω τα παιδιά μου πριν πεθάνω»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Θάνου Πλεύρη στο Face2Face
- Άννα Διαμαντοπούλου: Χόρεψε ζεϊμπέκικο στην Κοζάνη και έστειλε ευχές για καλές απόκριες (video)






