Τώρα που τελείωσε η καραντίνα και επιτέλους μπορείτε να περάσετε χρόνο μαζί και όχι ο καθένας στο σπιτάκι του, σκεφτήκαμε να σας δώσουμε μερικές ιδέες για να ξανανιώσει η σχέση σας.

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Μιας και μας έφαγε όλους η κλεισούρα τι καλύτερο από το να οργανώσετε μία ωραία βόλτα με το ποδήλατο στην εξοχή. Φορτώστε τα στο αυτοκίνητο, πάρτε μαζί σας νερό και κολατσιό και πηγαίνετε να απολαύσετε τον φρέσκο και καθαρό αέρα. Η εξοχή, η αλλαγή  του σκηνικού και η λίγη γυμναστική θα σας αλλάξουν την διάθεση και θα σας προσφέρουν μια πολύ ωραία ανάμνηση.

 MASTER CHEF

Τι θα λέγατε για μια γαστρονομική περιπέτεια; Περάστε χρόνο ετοιμάζοντας ένα τραπέζι για δύο σχεδιάζοντας μενού με τα καλύτερα υλικά. Βρείτε μαζί τις συνταγές, πηγαίνετε να ψωνίσετε και μετά αφεθείτε στη δημιουργία. Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε και θεματικές βραδιές ανάλογα με τις γεύσεις της αρεσκείας σας. Καλά είναι και τα γεμιστά δεν λέω αλλά αν οργανώνατε για τους δυο σας ανατολίτικη κουζίνα δεν νομίζω να σας χάλαγε.

BAR @ HOME

Αν η μαγειρική δεν είναι για εσάς τι θα λέγατε να δοκιμάζατε να κάνετε μερικά κοκτέιλ; Πάνω κάτω όλοι ξέρουμε ποιες γεύσεις προτιμάμε οπότε η βάση δεν θα είναι δύσκολη. Αν δεν ξέρετε τις γεύσεις μπορείτε πάντα να πειραματιστείτε. Στη χειρότερη να ζαλιστείτε λίγο και να πεθάνετε στα γέλια.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ

Να μια πρόκληση και για τους δύο σας. Μπορείτε να μείνετε μακριά από τα social media, το Internet και γενικά να αποχωριστείτε το τηλέφωνο σας για μια μέρα; Μπορείτε να αντέξετε και να περάσετε χρόνο κουβεντιάζοντας με χαλαρή μουσική;

ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Θα ήθελες μία μέρα να πάτε μαζί για ψώνια; Εντάξει όλες γνωρίζουμε πως τα ψώνια είναι κυρίως χαρά για τις γυναίκες και οι άντρες ακολουθούν μαρτυρικά από δοκιμαστήριο σε δοκιμαστήριο. Ωστόσο όμως για ημέρα θα μπορούσε να αντέξει.

ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ

Aν επιζήσει μία μέρα μαζί σου στα ψώνια τότε μπορείς και εσύ να ασχοληθείς με πράγματα που του αρέσουν. Θα δοκίμαζες να πας μαζί του στο γήπεδο; Να ενδιαφερθείς για λίγο για τα σπορ και τις ομάδες που του αρέσουν; Ίσως να δοκιμάσεις μια φορά να παίξεις μαζί του stoixima live και ίσως μία φορά να παίξετε εναλλάξ φρουτάκια; Αν μη τι άλλο αν κερδίσετε δεν πρόκειται να το ξεχάσετε ποτέ.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Φανταστείτε αν αντί να βλέπατε μαζί τηλεόραση να περνάγατε τον χρόνο σας στο γυμναστήριο., θα είχατε αρχίσει να αποκτάτε σώμα bodybuilder. Αν βαριέστε τόσο πολύ να πάτε υπάρχουν πάρα πολλά βίντεο γυμναστικής στο διαδίκτυο που μπορείτε να κάνετε μαζί. Μάλιστα κυκλοφορούν και πολλά couples challenge που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε και μετά να τα ανεβάσατε στα αγαπημένα σας social media.

ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΟ

Το ξέρατε πως στην Ελλάδα έχουμε πάνω από 100 αρχαιολογικά μουσεία; Τι θα λέγατε να κάνετε ένα checklist με όσα μουσεία έχετε πάει και να βάλετε στόχο να επισκεφτείτε μερικά ακόμα; Με αυτόν τον τρόπο θα περάσει η σχέση σας σε ένα διαφορετικό επίπεδο μιας και εκτός πως θα μάθετε μαζί τόσα πράγματα θα μπορείτε να τα συζητάτε και αργότερα.

Σίγουρα πήρατε μερικές ιδέες και σίγουρα υπάρχουν πάρα πολλές άλλες. Το κλειδί είναι να έχετε και οι δύο την διάθεση να περάσετε χρόνο μαζί ανεξάρτητα του τι πραγματικά θα κάνετε και σίγουρα θα περάσετε τέλεια.