Ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί οδηγείται σήμερα Τρίτη η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με το βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας.

Η 35χρονη κατηγορείται για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας.

Παρ΄όλα αυτά, μέχρι στιγμής αρνείται να συνεργαστεί με οποιονδήποτε τρόπο με τις αρχές αρνούμενη τις κατηγορίες ενώ σύμφωνα τον Σάκη Κεχαγιόγλου βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση χωρίς να τρώει και να κοιμάται.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε ο δικηγόρος της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, Σάκης Κεχαγιόγλου, λίγο πριν η φερόμενη ως δράστρια της επίθεσης καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα.

«Είναι η τέταρτη μέρα κατά την οποία δεν κοιμάται και δεν τρώει. Δεν προσπαθώ να προκαλέσω οίκτο δημόσιο, αλλά είναι μια πραγματικότητα. Η ψυχολογική και σωματική της κατάσταση είναι πολύ επιβαρυμένη και επιβαρύνεται μέρα με την ημέρα», σημείωσε ο κ. Κεχαγιόγλου αναφορικά με την κατάσταση της πελάτισσάς του.

«Υπάρχει αποστασιοποίηση και απομάκρυνση από όλη την υπόθεση. Την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε έξω από το γραφείο του ανακριτή και του εισαγγελέα, η εικόνα της ήταν άθλια. Μου τηλεφώνησαν τα αδέρφια της και μου ζήτησαν να αναλάβω την υπεράσπισή της. Και κατόπιν το έκανε και η ίδια.

Έξω από το γραφείο του ανακριτή προσπαθούσε να βγάλει τις χειροπέδες, σε σημείο που μάτωσε τα χέρια της. Η άρνηση αποτυπωνόταν στη σύλληψή της και στην καταστροφή της ζωής της, στην περιπέτεια στην οποία περνούσε. Φυσικά υπάρχει η καταστροφή της ζωής του θύματος. Εκφράζω τη συμπάθεια, τη συμπαράστασή μου, στην τραγική οδύνη που έχει αυτή η κοπέλα που άλλαξε η ζωή της από τη μία μέρα στην άλλη», συνέχισε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Την ίδια ώρα, οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την πολύκροτη αυτή υπόθεση που έχει συνταράξει την κοινή γνώμη, ενώ το θύμα της υπόθεσης, η 34χρονη Ιωάννα δηλώνει δια του δικηγόρου της ότι θα αναμένει την σημερινή απολογία της κατηγορουμένης στον ανακριτή να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση περιλαμβάνονται πλήθος στοιχείων για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα η επίθεση, καθώς και «ντοκουμέντα» που «δένουν» σύμφωνα με τις αρχές την εμπλοκή της 35χρονης στην όλη υπόθεση.

Ο διάλογος των δύο γυναικών

Στο «φως» της δημοσιότητας έρχεται ολόκληρος ο διάλογος που είχαν οι δύο γυναίκες το 2018. Η 35χρονη επικοινώνησε με την Ιωάννα και της ζήτησε να μην αποδεχτεί, στο Facebook, το αίτημα φιλίας του φίλου της, που έμελλε να αποτελέσει το… μήλον της Έριδος ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Όπως φαίνεται, με βάση ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, η 35χρονη μίλησε στην Ιωάννα πολύ φιλικά και με άνεση.

Δείτε παρακάτω:

  • Κατηγορούμενη: Ιωάννακι, καλησπέρα τι κανείς; Sorry για την ενόχληση θέλω να σε ρωτήσω.
  • Θύμα: Καλησπέρα κοριτσάκι, εννοείται καλέ ό,τι θες.
  • Κατηγορούμενη: Ρε συ να σε ρωτήσω τον ξέρεις τον Ν… Συγγνώμη βρε αγάπη μου αλλά υπάρχει λόγος που σε ρωτάω.
  • Θύμα: Μου έστειλε πριν λίγο αίτημα φιλίας και το δέχτηκα, δεν τον γνωρίζω. Παίζει κάτι;
  • Κατηγορούμενη: Δεν μου αρέσει να είμαι αδιάκριτη, αλλά ναι κάτι παίζει και μου έκανε εντύπωση Ιωάννα μου.
  • Θύμα: Ρε δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ μας θέλεις να τον διαγράψω;
  • Κατηγορούμενη: Σε παρακαλώ όμως μη σου ξεφύγει τίποτα.
  • Θύμα: Όχι φυσικά εννοείται αυτό.
  • Κατηγορούμενη: Η ιστορία μου με αυτόν παίζει εδώ και πολύ καιρό, θα τον φτιάξω εγώ.
  • Θύμα: Ό,τι θέλεις εσύ.
  • Κατηγορούμενη: Καταλαβαίνεις πως στο λέω βρε Ιωάννα μου. Με πείραξε.
  • Θύμα: Τον διαγράφω τώρα, μην ανησυχείς καθόλου.