Σούπερ μάρκετ, φαρμακείο, επισκέψεις σε γιατρούς. Υπάρχουν πολλές ανάγκες που μας αναγκάζουν να βγούμε από το σπίτι. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και για τις τραπεζικές μας συναλλαγές. Με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank της Εθνικής Τράπεζας, είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε ένα πλήθος συναλλαγών, από την ενημέρωση για το υπόλοιπο του λογαριασμού μας και τη μεταφορά χρημάτων έως και το άνοιγμα του πρώτου μας λογαριασμού και την απόκτηση χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.

Τι κάνουμε, όμως, στην περίπτωση που δεν έχουμε ήδη εκδώσει κωδικούς για πρόσβαση στο online banking;

Στην περίπτωση της Εθνικής Τράπεζας, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το κινητό μας τηλέφωνο, τη χρεωστική μας κάρτα και τρία λεπτά από τον χρόνο μας, για να αποκτήσουμε άμεσα και με πλήρη ασφάλεια των προσωπικών μας δεδομένων τους απαραίτητους κωδικούς.

Ας δούμε τα βήματα αναλυτικά

Ξεκινάμε κατεβάζοντας την εφαρμογή NBG Mobile Banking στο κινητό μας.

Στη συνέχεια, ανοίγουμε την εφαρμογή από την αρχική οθόνη του κινητού μας και επιλέγουμε “Εγγραφή τώρα!”.

Αν έχουμε ήδη χρεωστική κάρτα της Εθνικής, κάνουμε κλικ στην επιλογή “Αποκτήστε κωδικούς i-bank” και έπειτα στην “Έναρξη Εγγραφής”.

Τώρα εμφανίζονται μπροστά μας τα βήματα που θα χρειαστεί να ακολουθήσουμε για να αποκτήσουμε τους κωδικούς πρόσβασης.

Ξεκινάμε συμπληρώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας μας, με πρώτο το κινητό μας τηλέφωνο.

Μόλις εισάγουμε τον αριθμό μας, θα δεχτούμε ένα SMS με έναν εξαψήφιο κωδικό. Τον συμπληρώνουμε στο αντίστοιχο πεδίο και προχωράμε.

Συνεχίζουμε με τη διεύθυνση του e-mail μας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή “Συνέχεια”, θα μας ζητηθεί να συμπληρώσουμε άλλον ένα εξαψήφιο κωδικό, ο οποίος μας έχει αποσταλεί στο e-mail μας.

Διαβάζουμε προσεκτικά και εφόσον συμφωνούμε, αποδεχόμαστε τους όρους χρήσης, ώστε να εμφανιστούν οι κάρτες που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε.

Τώρα, καταχωρούμε τα στοιχεία της χρεωστικής μας κάρτας και επιλέγουμε “Συνέχεια”.

Στην οθόνη που εμφανίζεται, το e-mail που είχαμε συμπληρώσει χρησιμοποιείται ως όνομα χρήστη και το μόνο που μένει είναι να πληκτρολογήσουμε έναν μυστικό κωδικό, με τη χρήση του οποίου θα μπορούμε πλέον να συνδεόμαστε στην υπηρεσία.

Τέλος, εισάγουμε τον κωδικό που έχουμε λάβει εκ νέου με SMS.

Πλέον, έχουμε στη διάθεσή μας τους απαραίτητους κωδικούς για να πραγματοποιούμε τις συναλλαγές μας από το κινητό (Mobile Banking) αλλά και τον υπολογιστή μας (Internet Banking).

Από την άνεση του σπιτιού μας

Σχεδόν όλες οι τραπεζικές μας συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού μας. Εύκολα, γρήγορα, με τις πιο προηγμένες μεθόδους ασφάλειας, στο δικό μας χρόνο και χώρο, μπορούμε να εξοφλήσουμε τις οφειλές μας, να μεταφέρουμε χρήματα από τον λογαριασμό μας σε έναν άλλο, ακόμη και να ανοίξουμε τον πρώτο μας λογαριασμό ή να αποκτήσουμε χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.

Μαζί με τον χρόνο μας, εξοικονομούμε και χρήματα, καθώς οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Εθνικής Τράπεζας είναι στη διάθεσή μας με μηδενικές ή πολύ χαμηλές χρεώσεις. Φυσικά, εξακολουθούμε να επωφελούμαστε και από το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more, συλλέγοντας πόντους για συναλλαγές που πραγματοποιούμε μέσω Internet και Mobile Banking.

Δείτε με μια ματιά

Ενημέρωση για υπόλοιπα και κινήσεις

Πληρωμή Λογαριασμών

Πληρωμή Πιστωτικής Κάρτας

https://youtu.be/aqD323HrycM