Απόψε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ στις 19:30 με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου καλεσμένος ο Αλέξης Τσίπρας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,  θα τοποθετηθεί πάνω στα καυτά θέματα των ημερών. Για όσα εξελίσσονται στον Έβρο, την  προσφυγική κρίση αλλά και τις τελευταίες κινήσεις Ερντογάν.

Απόψε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ στις 19:30 o πρώην πρωθυπουργός μιλάει για όλους και για όλα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική συγκυρία για τη χώρα.

Η προσφυγική κρίση που είναι σε εξέλιξη στον Εβρο και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ασφαλώς θα απασχολήσουν ιδιαίτερα τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος θα κληθεί να απαντήσει και σε ερωτήματα για το πώς διαχειρίστηκε ο ίδιος και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το πρόβλημα.

Ασφαλώς θα πρέπει να δώσει απαντήσεις και για τη θέση της Νεολαίας του κόμματος για ανοικτά σύνορα αλλά και γιατί ασκεί τόσο σκληρή αντιπολίτευση στη θέση της κυβέρνησης για κλειστά σύνορα.

Ο κοροναϊός και η αντιμετώπιση της επιδημίας θα είναι ένα από τα θέματα της συνέντευξης, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει και για όσα συμβαίνουν στην Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Η κυβέρνηση έχει βάλει στο στόχαστρο τον πρώην πρωθυπουργό ο οποίος θα πρέπει να απαντήσει αν ισχύουν όλα όσα ισχυρίζονται μάρτυρες για παραδικαστικό και παραπολιτικό κύκλωμα που ήθελε να κλείσει κάποιους στη φυλακή.

Μη χάσετε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Τσίπρα στις 19.30 στο Mega.