H παρουσία των ΜΑΤ δέσποσε σε τρία μέτωπα. Στη Χίο και τη Λέσβο, στην Πατησίων έξω από την ΑΣΟΕ και στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, στο Καβούρι, η ατμόσφαιρα ήταν πολεμική.

Στη Λέσβο πρωταγωνιστές της ημέρας ήταν οι διμοιρίες των ΜΑΤ από την ώρα που έφτασαν στο λιμάνι της Λέσβου, όπου τους περίμεναν οι κάτοικοι και έλαβαν χώρα τα πρώτα επεισόδια.

Αμέσως μετά, τη σκυτάλη πήραν οι κάτοικοι στο Μανταμάδο, οι οποίοι προσπάθησαν με σκαπτικά μηχανήματα να κλείσουν το πέρασμα, ώστε να μην μπλοκάρουν οι διμοιρίες των ΜΑΤ τον δρόμο, κάτι που ωστόσο δεν κατάφεραν.

Νωρίτερα το βράδυ της Τρίτης (25/02) έλαβαν χώρα νέα επεισόδια στη Μυτιλήνη, με πετροπόλεμο και δακρυγόνα, από κατοίκους του νησιού.

Στην ΑΣΟΕΕ, μετά το περιστατικό με τον ειδικό φρουρό στο οικονομικό πανεπιστήμιο να κρατά το όπλο του και να το στρέφει εναντίον φοιτητών και αλληλέγγυων, το κλίμα έντασης συνεχίστηκε και σήμερα.

Φοιτητές και αλληλέγγυοι βγήκαν από το πανεπιστήμιο και πέταξαν πέτρες προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι προχώρησαν σε έφοδο στον προαύλιο χώρο της ΑΣΟΕΕ και προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές.

Στο Καβούρι, ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο όπου λαμβάνει χώρα το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ. Οι δρόμοι είναι αποκλεισμένοι στο σημείο, με τους αστυνομικούς να παραμένουν εκεί για να αντιμετωπίσουν εκατοντάδες μέλη του ΠΑΜΕ που βρίσκονται εκεί για να διαμαρτυρηθούν για τις διαδικασίες του συνεδρίου.