Παράταση λίγων ημερών παίρνει το θέμα του Γιώργου Βαγιαννίδη και της απάντησης στην πρόταση ανανέωσης που του έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός. Παράταση παίρνει και η – όποια – αγωνία υπάρχει για την κατάληξη του θέματος του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος ναι μεν εμφανιζόταν θετικός μετά την τελευταία κουβέντα, αλλά δεν έχει λάβει ακόμα την οριστική του απόφαση για το μέλλον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγιαννίδης ζήτησε λίγες μέρες ακόμα προθεσμία ώστε να απαντήσει, με τον Παναθηναϊκό να του δίνει το δικαίωμα αυτό, παρ’ όλο που του είχε ζητήσει να το κάνει το αργότερο έως αύριο.

Ο παίκτης βλέπει πως εξακολουθεί να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού (δεν είναι μόνο η Μονακό), ενώ είναι αλήθεια πως υπήρξε προβληματισμός μετά τα όσα έγιναν με τον Γιώργο Δώνη και ίσως να θέλει να δει πως θα καταλήξει η υπόθεση.

Πριν, πάντως, δώσει την οριστική του απάντηση, αναμένεται να τα υπάρξει απευθείας επαφή του νεαρού με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος όπως και στην περίπτωση του Χατζηγιοβάνη, δείχνει να έχει πάρει πάνω του και αυτή την υπόθεση. Και να προσπαθεί να την κλείσει θετικά με δικούς του χειρισμούς.

Μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συνάντηση Αλαφούζου – Βαγιαννίδη, παρουσία φυσικά και του Τσάβι Ρόκα, αλλά και των γονιών του ποδοσφαιριστή.

Στον Παναθηναϊκό θα περιμένουν την απάντηση του παίκτη, που αναμένεται εντός του επόμενου δεκαημέρου, με τις πιθανότητες παραμονής να μοιάζουν, τουλάχιστον έως τώρα, μοιρασμένες.