Καλά στην υγεία του βρέθηκε ο 27χρονος που παρέμενε αγνοούμενος από χτες το απόγευμα στα Δερβενοχώρια.
Οι διασώστες έσπευσαν στο σημείο στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης, εντόπισαν τον 27χρονο και διαπίστωσαν πως δεν είχε τραυματιστεί.
Οι προσπάθειες επικεντρώθηκαν στην περιοχή της Μονής Κλειστών στα Δερβενοχώρια. Ο 27χρονος που τηλεφώνησε στην Πυροσβεστική, είπε ότι είχε εγκλωβιστεί με το αυτοκίνητό του λόγω της χιονόπτωσης και ζήτησε βοήθεια. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του, ενώ λίγες ώρες αργότερα το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε.
Στο σημείο που ήταν δύσβατο, επιχείρησαν να ανέβουν ειδικά οχήματα, καθώς ο δρόμος παρέμενε κλειστός. Τελικά, στο σημείο κατάφεραν να φτάσουν άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι αρχικά εντόπισαν το αυτοκίνητο, όχι όμως και τον 27χρονο.
Στο σημείο μεταφέρθηκαν σήμερα κι άλλοι άνδρες της Πυροσβεστικής με ελικόπτερο, προκειμένου να συνεχίσουν τις έρευνες. Τελικά λίγο μετά τις 12.00, ο 27χρονος εντοπίστηκε σώος και αβλαβής.
- Σκάνδαλο στη Νορβηγία: Επτά ποδοσφαιριστές κατηγορούνται για στημένους αγώνες
- Πόσο χρονών είναι το Σύμπαν; – Τα τρία στοιχεία που αποκαλύπτουν την ηλικία του «κοσμικού ρολογιού»
- Θλίψη για τον άδικο θάνατο της Μαρίας Λαδά στο «Ελ. Βενιζέλος»: Ποια ήταν η αγωνίστρια που πάλευε για την αξιοπρέπεια στη ζωή






