Ελεύθερη θα είναι η διέλευση από τα διόδια μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.
Ο κ. Καραμανλής ο οποίος βρέθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Νέας Οδού στις Αφίδνες, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη τόνισε ότι «έχουμε συνεχή συνεργασία με τους υπεύθυνους της Νέας Οδού, τον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας, κ. Αναστάσιο Βρούβα και τον Αστυνομικό Διευθυντή της Τροχαίας Αττικής, κ. Σπυρίδωνα Λάσκο, για την ταχύτερη δυνατή ομαλοποίηση της κυκλοφορίας».
Η κατάσταση, όπως είπε, είναι ακόμα πολύ δύσκολη, αλλά αυτή τη στιγμή ο δρόμος είναι ανοιχτός και στα δυο ρεύματα.
«Συνεννοήθηκα, με τη Νέα Οδό, η διέλευση από τα διόδια να είναι ελεύθερη, μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
Ζητάμε την κατανόηση των οδηγών και οπωσδήποτε να μην ξεκινούν καν, χωρίς να έχουν τοποθετήσει αλυσίδες στα οχήματά τους, γιατί έτσι επιβαρύνουν την κατάσταση και θέτουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους και τους άλλους.
Η ασφάλεια πάνω απ’ όλα».
- Σκάνδαλο στη Νορβηγία: Επτά ποδοσφαιριστές κατηγορούνται για στημένους αγώνες
- Πόσο χρονών είναι το Σύμπαν; – Τα τρία στοιχεία που αποκαλύπτουν την ηλικία του «κοσμικού ρολογιού»
- Θλίψη για τον άδικο θάνατο της Μαρίας Λαδά στο «Ελ. Βενιζέλος»: Ποια ήταν η αγωνίστρια που πάλευε για την αξιοπρέπεια στη ζωή






