Ο Ταύρος είναι από τα ζώδια που θέλει να έχει σχέση. Είναι τόσο ευαίσθητος και ρομαντικός που θεωρεί ότι το να έχει μία σχέση και να βιώνει τον ρομαντισμό τον κάνει να νιώθει πολύ πιο ευτυχισμένος με τον εαυτό του.

Ρομαντισμός

Πηγάζει από μία τάση που έχει να εξιδανικεύει τη σχέση του. Από την πρώτη κιόλας στιγμή θέλει τη δέσμευση ασχέτως αν δεν το λέει για να μη φανεί κάπως στο ταίρι του. Έχει πολλή ενσυναίσθηση με αποτέλεσμα να καταλαβαίνει άμεσα τι ενοχλεί τον διπλανό του.

Το άτομο που θα είναι μαζί με τον Ταύρο να περιμένει να βλέπουν ρομαντικές ταινίες, να έχει δώρα κλπ. Θεωρεί πως ο ρομαντισμός είναι το σημαντικότερο συστατικό μίας σχέσης γιατί της δίνει περισσότερη ομορφιά.

Υπομονή

Μπορεί εξ’ αρχής να θέλει σχέση αλλά θα πρέπει να περιμένετε. Επειδή πληγώνεται εύκολα συναισθηματικά και όταν λέει κάτι το εννοεί και δεν αλλάζει στάση, πρέπει να είναι σίγουρος για τα συναισθήματά του. Άπαξ και πει «σ’αγαπώ» να ξέρεις από εκεί και πέρα θα στο δείχνει κάθε μέρα

Ο Ταύρος ξέρει ότι το καλό πράγμα θέλει υπομονή, αλλά από τη στιγμή που θα αποφασίσει, είναι αμετακίνητος. Θέλει να τον πιέζετε να πάρει αποφάσεις. Θα πρέπει να μάθετε να είστε υπομονετικοί. Αλλά το τελικό αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο.

Ένα ακόμα πράγμα που δεν θα ανεχθεί είναι να μην είστε ερωτευμένοι μαζί του ή να έχετε μια επιφανειακή σχέση. Ο Ταύρος είναι ρομαντικός και θέλει μια σοβαρή σχέση επειδή λατρεύει τη σταθερότητα και του αρέσει η προβλεψιμότητα.

Είναι τόσο ερωτικός και αισθησιακός που είναι εύκολο να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Και στα δύο φύλα αρέσουν τα αισθησιακά αγγίγματα και τα χάδια. Όσο πιο αργά μπορεί να γίνει κάτι, τόσο πιο ισχυρό είναι το πάθος.

Του αρέσουν οι απαλές κινήσεις και η τρυφερότητα στο κρεβάτι μέχρι εκείνος να πάρει τα «ηνία». Τότε γίνεται άλλος άνθρωπος. Θέλει το πάθος και την ένταση να υπερτερούν της βαρεμάρας.