Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα με τον τραυματισμένο σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ, ο οποίος συνελήφθη στο σπίτι του μαζί με τους γιους του κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης σε υπό κατάληψη κτίριο στο Κουκάκι.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ο σκηνοθέτης να φορά κολάρο και να έχει μελανιές στο δεξί του μάτι και στο μέτωπό.

Φωτογραφίες-σοκ

Οι δύο εικόνες δόθηκαν στην δημοσιότητα μάλιστα μία μέρα μετά την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, η οποία επιμένει πως όχι μόνο δεν υπήρξε καμία αστυνομική βία, αλλά εν αντιθέσει υπήρξε παγίδα θανάτου για τους αστυνομικούς.

Ραγκούσης: Τον έστειλε στο νοσοκομείο η έκνομη κι αντισυνταγματική αστυνομική βία

Σημειώνεται πως τις φωτογραφίες δημοσίευσε στο Facebook ο κ. Ραγκπούσης, απαντώντας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τονίζοντας πως «τον (σ.σ. Δημήτρη Ινδαρέ)  έστειλε στο νοσοκομείο η έκνομη κι αντισυνταγματική αστυνομική βία».

«Εάν μία φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις, τότε ιδού δύο φωτογραφίες, δηλαδή 2.000 λέξεις ως απάντηση στα κατ’ εξακολούθηση ψεύδη του κ. Χρυσοχοίδη. Πρόκειται για τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη κ. Δημήτρη Ινδαρέ, όπως τον έστειλε στο νοσοκομείο η έκνομη κι αντισυνταγματική αστυνομική βία που του ασκήθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι χωρίς ίχνος εισαγγελικής νομιμοποίησης. Ιδού λοιπόν το έργο Χρυσοχοΐδη-Μητσοτάκη. Ιδού λοιπόν ποιος κατέχει στην Ελλάδα τα πνευματικά δικαιώματα εκπροσώπησης του Γκέμπελς», ανέφερε ο ίδιος.

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κατά ΣΥΡΙΖΑ

Νωρίτερα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ  για «εμμονή στη στήριξη της ανομίας». Σε ανακοίνωση του υπουργείου τονίζεται ότι στην επιχείρηση εκκένωσης των κτιρίων υπήρχε από την αρχή εισαγγελέας που έχει κάνει αναλυτικές εκθέσεις, παραπέμπει στην ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ για τη χρήση, από αστυνομικό, ελαστικού σφαιριδίου «και όχι πλαστικής σφαίρας», που χτύπησε κοπέλα στην κατάληψη της οδού Παναιτωλίου και αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει: «Τελικά όσοι πετάνε τούβλα και μολότοφ έχουν μόνο δικαιώματα και είναι υπεράνω του νόμου; Ας συνέλθουν».

Δημήτρης Ινδαρές: Δεν έχουμε καμία ανάμειξη

Σε δηλώσεις του στο thebest.gr, ο σκηνοθέτης τόνισε πως εκείνος και η οικογένειά του δεν έχουν καμία ανάμειξη σε αυτά για τα οποία κατηγορήθηκαν.

«Έχει δημιουργηθεί μεγάλη ένταση σχετικά με το θέμα, πράγμα που είναι έξω από τις επιθυμίες μας. Μεγάλο μας παράπονο είναι ότι δεν είχαμε καμία ανάμειξη σε αυτά για τα οποία κατηγορηθήκαμε. Όταν καταλαγιάσει όλο αυτό θα μπουν τα πράγματα στις πραγματικές τους διατάσεις όμως το να υπάρχει μία πόλωση εξωφρενική, οδηγεί στο να χαθεί το νόημα και πολλά άλλα πράγματα» ανέφερε ο σκηνοθέτης μιλώντας στο thebest.gr.

Έρση Ινδαρέ: Η κατάσταση που βιώνουμε είναι τραγική

Νωρίτερα, η σύζυγός του, Έρση Σπαρτιώτη – Ινδαρέ  είχε μιλήσει στο ίδιο μέσο για την τραγικότητα της κατάστασης που βίωσαν.

«Η κατάσταση που βιώνουμε είναι τραγική. Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που μας συμβαίνει. Πραγματικά δεν μπορώ να ούτε να μιλήσω».

Η ίδια εμφανίστηκε φανερά εξαντλημένη και χωρίς να μπορεί να πιστέψει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένειά της.