Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η Stoiximan ανακοίνωσαν την επέκταση της χορηγικής συμφωνίας τους για τα επόμενα τρία χρόνια. Η κορυφαία ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο θα συνεχίσει να κοσμεί τη φανέλα του Ολυμπιακού και να είναι ο Μεγάλος Χορηγός της Ομάδας έως και το 2022.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Κριστιάν Καρεμπέ, Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, υπογράμμισε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η Stoiximan θα βρίσκεται για ακόμη τρία χρόνια στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού. Ήδη, εδώ και τέσσερα χρόνια έχουμε δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης και συμπόρευσης, ενώ το δέσιμο μεταξύ των δύο οργανισμών είναι πολύ δυνατό. Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία που επενδύει σημαντικά στον ελληνικό Αθλητισμό και μέσω αυτού στην ελληνική κοινωνία. Επιπλέον, είμαστε υπερήφανοι που συμπορευόμαστε σε ένα πλαίσιο προσφοράς και δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας».

Ο Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ της Stoiximan, σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μετά από τέσσερα χρόνια ανανεώνουμε μέχρι το 2022 την πολύ επιτυχημένη χορηγική συνεργασία με τον Ολυμπιακό, μια σχέση που ξεκίνησε το 2015 ως η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα που στηρίξαμε χορηγικά. Σήμερα η σχέση μας έχει δυναμώσει ακόμη περισσότερο, με τον Ολυμπιακό να παραμένει ανάμεσα στις πιο σημαντικές χορηγικές μας συνεργασίες εντός και εκτός συνόρων. Και αυτό γιατί είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, μια ιστορία που μοιράζονται οι χιλιάδες οπαδοί του, αυτοί που θα γεμίσουν τα γήπεδα για να ζήσουν μαζί τις μεγάλες στιγμές της ομάδας τους. Αυτό στηρίζουμε, αυτό μοιραζόμαστε: τις μεγάλες στιγμές του αθλητισμού, με έναν τρόπο που προστατεύει το άθλημα, που στηρίζει το fairplay. Δεν είναι μια απλή εμπορική συνεργασία, είναι μια συμπόρευση με κοινές αξίες που εκφράστηκαν και από τις κοινωνικές δράσεις που πραγματοποιήσαμε αυτό το διάστημα μαζί. Στη βάση αυτή και με μεγαλύτερη ακόμη διάθεση θα συμπορευτούμε και για τα επόμενα τρία χρόνια. Κλείνοντας εύχομαι στον Ολυμπιακό μας να συνεχίσει δυναμικά στον δρόμο της ευρωπαϊκής καταξίωσης και των επιτυχιών διατηρώντας υψηλά τη θέση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ο Κώστας Φορτούνης υπογράμμισε: «Σαν αγωνιστικό τμήμα είμαστε τυχεροί επειδή παίζουμε σε έναν σύλλογο που παρέχει στους ποδοσφαιριστές ασφάλεια, σιγουριά και τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου να δείξουν την αξία τους.Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την ανανέωση της συμφωνίας με την Stoiximan, τη μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα της στην Ελλάδα.Μαζί με τη Stoiximan θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την κατάκτηση των στόχων που έχουμε θέσει, για να είναι ικανοποιημένος ο κόσμος του Ολυμπιακού και η Διοίκηση».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Τοροσίδης πρόσθεσε: «Είμαστε και εμείς χαρούμενοι για την ανανέωση της συνεργασίας. Αποδεικνύει με τον πλέον εμφατικό τρόπο το επίπεδο εμπιστοσύνης που υπάρχει.Επίσης, με τη Stoiximan εμείς οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουμε συμμετάσχει σε πολλές δράσεις κοινωνικής ευθύνης και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό.Οι υποχρεώσεις μας δεν είναι μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου αλλά και έξω από αυτές, γιατί λειτουργούμε ως πρότυπα.

Είμαστε λοιπόν χαρούμενοι που με την ανανέωση της συμφωνίας θα συνεχιστούν οι κοινές δράσεις».

Στο πλαίσιο της χορηγικής συμφωνίας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η Stoiximan, θα συνεχίσουν να υλοποιούν σημαντικές κοινωνικές δράσεις, μέσω ενός κοινού προγράμματος κοινωνικής προσφοράς και υπευθυνότητας.