Αναζητάς τηλεόραση σε προσφορά; Η Μαύρη Παρασκευή είναι εδώ και αν έχεις βγει από νωρίς στον δρόμο για το κυνήγι της τηλεόρασης που θα στολίσει το καθιστικό σου, εμείς βρήκαμε ήδη κάποιες απίστευτες προσφορές!

Καταρχήν στο Public με κάθε τηλεόραση 65’’ και άνω, σου κάνουν δώρο δεύτερη τηλεόραση 32’’ και επιπλέον 5 χρόνια εγγύηση! Δες εδώ.

Ενδεικτικά βρήκαμε τηλεόραση LG 65″ Smart LED Ultra HD HDR 65UM7100PLA με έκπτωση 54% μόνο 549€. Η τηλεόραση LG 65″ Smart LED Ultra HD HDR αποτελεί το νέο πρότυπο σχεδίασης και ποιότητας για τις τηλεοράσεις LG, και διαθέτει όλες τις τεχνολογίες που χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου. Ζωηρά χρώματα, Smart TV τεχνολογία, ενσωματωμένο HDR10 Pro, και μοναδικό, κομψό design είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν την πολυτελή εμπειρία θέασης, με την πινελιά της LG να επεκτείνεται και σε άλλες λειτουργίες.

Τηλεόραση Samsung 65″ Smart LED 4K HDR UE65RU7402UXXH με 749€ (όφελος 850€). Εξοπλισμένη με LED τεχνολογία πάνελ που αποδίδει σε ανάλυση Ultra HD 4K, σου προσφέρει ζωηρά χρώματα, άψογη αντίθεση για καθαρή εικόνα είτε σε απόλυτο σκοτάδι, είτε σε πολύ φωτεινό χώρο, υψηλής ποιότητας HDR και βαθύ μαύρο.

Τηλεόραση Sony 65″ Smart LED Ultra HD HDR KD65XG8096BAEP με 899€ (και όφελος 850€). Απόλαυσε πεντακάθαρη εικόνα όπως ποτέ πριν, με την τηλεόραση της Sony που ενσωματώνει υψηλής τεχνολογίας LED πάνελ και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες εικόνας της Sony, αποδίδοντας σε επίπεδα κορυφής για να μεταμορφώσει την οπτικοακουστική σου εμπειρία.

Δες περισσότερες εδώ