Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα της ανταγωνιστικότητας, δεν είναι όμως επίτευγμα του ενός ατόμου. Εκείνοι που θεωρούν ότι μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα μόνοι, συχνά απογοητεύονται. Η ζωή έχει δείξει ότι επιβραβεύονται οι καλύτερες ομάδες, όσο μικρές ή μεγάλες κι αν είναι.  Γιατί είναι η συνεργασία που εμπλουτίζει τις ιδέες που βραβεύονται. Και η επιβράβευση είναι το κίνητρο για να γίνει η ομάδα καλύτερη και να φέρει περισσότερες επιτυχίες.

Έτσι, οι επιβράβευση φέρνει τα μέλη μιας ομάδας πιο κοντά. Γιατί όσο καλύτερα συνεργάζεται η ομάδα, τόσο πιο πιθανό είναι να φτάσει στην κορυφή. Και είναι προς όφελος και των μελών της ομάδας ξεχωριστά να καλλιεργούν τη σχέση συνεργασίας. Έτσι, η ομάδα ξεπερνά τα εμπόδια και αναπτύσσεται παρέα. Μέσω αυτής της διαδικασίας μια ομάδα δένεται και φέρνει επιτυχίες.

Ένα παράδειγμα τέτοιας σχέσης προσφέρει η Εθνική Τράπεζα η οποία, θέλοντας να συμπορεύεται μαζί μας μέσα στα χρόνια, έχει δημιουργήσει το go4more, το πρώτο και μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης που ανταμείβει τη συνολική μας σχέση με την Τράπεζα. Τώρα, με το go4more κερδίζουμε πόντους από όλα τα προϊόντα που διατηρούμε με την Εθνική, και όχι μόνο από τις συναλλαγές με  κάρτα. Όλοι αυτοί οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές μας με τη χρήση οποιασδήποτε κάρτας της Εθνικής – πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης – ως χρηματική έκπτωση, σε χιλιάδες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, ένα ακόμα πλεονέκτημα του προγράμματος είναι η επιβράβευσή μας σε πόντους για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούμε με οποιαδήποτε κάρτα της Εθνικής Τράπεζας, σε όποια επιχείρηση  και μέρος του κόσμου κι αν βρεθούμε, και όχι μόνο στο δίκτυο συνεργατών του προγράμματος. Το go4more  αποτελεί, στην ουσία, ένα διαρκές ευχαριστώ προς όλους εμάς.

Προσπαθώντας, μάλιστα, να συμβάλει στην ικανοποίηση κάθε μας ανάγκης, συνεργάζεται με μία μεγάλη ποικιλία επιχειρήσεων, καλύπτοντας καθημερινές ‘στάσεις΄ των καταναλωτών, όπως super market και πρατήρια καυσίμων, αλλά και κάθε άλλη περίσταση, όπως τις αγορές από καταστήματα επίπλων, ειδών ένδυσης ή ομορφιάς, οικιακών συσκευών και πολλών άλλων. Και όχι μόνο. Λαμβάνοντας υπόψιν και εποχιακές ή έκτακτες ανάγκες που αφορούν όλους μας, το πρόγραμμα προχωρά κάθε μήνα σε προσφορές. Μία από αυτές είναι, για τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο, η παροχή πολλαπλάσιων πόντων go4more, δυνατότητας άτοκων δόσεων και δωροεπιταγών με την παραγγελία πετρελαίου θέρμανσης, σε όλη την Αττική, από την ελίν.

Φαίνεται, λοιπόν, η Εθνική Τράπεζα να ανταμείβει στην πράξη όσους την εμπιστεύονται και αναπτύσσουν παρέα σχέσεις ζωής, όπως πρέπει να είναι η σχέση με την Τράπεζά σου.