Η ανάγκη μας για βαθιά κι ειλικρινή επικοινωνία εντείνεται από το πλανητικό σκηνικό σήμερα Παρασκευή, αλλά και το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη ετοιμάζεται από τους Διδύμους να περάσει στον Καρκίνο, ο Ερμής βρίσκεται στον Σκορπιό, και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω.

Η προσωπική αλλά και η επαγγελματική ζωή μπορεί να βρεθούν στο επίκεντρο και να δοθεί η δυνατότητα μέσα από ειλικρινείς και ξεκάθαρες συζητήσεις να οδηγηθούμε στην επίλυση θεμάτων που μας απασχολούν, που μπορεί να αφορούν και σε οικονομικά ζητήματα.

Απλά ειδικά σήμερα, καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί όταν ακούμε… μεγάλα λόγια καθώς δεν έχουν όλοι… αγνά κίνητρα και ενίοτε κάποιοι τάζουν λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να περάσει το δικό τους.

Προτιμότερο είναι να λάβουμε τα μέτρα μας για να αποφύγουμε  παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες που θα δημιουργήσουν και λανθασμένες εντυπώσεις, αντικρουόμενα συναισθήματα και ξεσπάσματα.

Περισσότερο επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες. Κάποιοι ποντάρουν στο… συναισθηματικό εκβιασμό, αλλά εσείς δεν… μασάτε από τέτοια, παρά μόνο εάν το θελήσετε. Έχετε λοιπόν το νου σας.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι μην… ανοίγετε διάπλατα τις πύλες της καρδιάς ή της τσέπης σας σε όποιον να ‘ναι. Δεν λειτουργούν όλοι… αγαθή τη καρδία, οπότε  λάβετε τα μέτρα σας για να μην το μετανιώσετε.

Έτσι ή αλλιώς φροντίστε να απολαύσετε τις ηλιόλουστες ημέρες που διάγουμε, ζώντας τις στιγμές, συντροφιά με εκείνους που μπορείτε να συννενοηθείτε και σας κάνουν να χαμογελάτε.