Τετάρτη σήμερα και η Σελήνη  από τον Υδροχόο πριν περάσει στους Ιχθύς το βραδάκι, ευνοεί τις επαφές και τις συναντήσεις δίνοντάς μας την ευκαιρία να δρομολογήσουμε σχέδια και φιλοδοξίες που έχουμε, να επιλύσουμε ζητήματα που μας απασχολούν, ή απλά και να περάσουμε όμορφα με φίλους κι όχι μόνο.

Μάλιστα κάποιοι οι οποίοι νιώθουν εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις προσωπικές κι οικονομικές, και βιώνουν τα ίδια και τα ίδια, αλλά δυσκολεύονται να αλλάξουν πρώτα από όλα οι ίδιοι, προκειμένου να μπορέσουν να προχωρήσουν παρακάτω ενδέχεται να βρουν πρόθυμο χέρι βοηθείας εκεί που δεν το περιμένουν. Απλά επειδή ενίοτε τα… φαινόμενα απατούν, πριν λάβετε σημαντικές αποφάσεις σκεφτείτε διπλά την εκάστοτε υπόθεση που σας απασχολεί, δεδομένης και της Αφροδίτης στον Σκορπιό, που έχει μότο το… όλα ή τίποτα!

Ετσι ή αλλιώς το βραδάκι θα είμαστε σε άλλο mood, πιο εσωστρεφείς μεν, αλλά και πιο χαλαροί και συνάμα πιο τρυφεροί και ρομαντικοί και με διάθεση να περάσουμε όμορφα συντροφιά με ανθρώπους που μας κάνουν να χαμογελάμε.

Υδροχόοι κερδίζετε την προσοχή, με τις πρωτότυπες ιδέες σας και τις προτροπές σας, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο για τους άλλους να ακολουθήσουν τα βήματά σας...

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί κάποιες φορές το να παραμένουμε αμετακίνητοι στις θέσεις μας, όταν τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς, δεν είναι το πιο σοφό από μέρους μας. Πάρτε το λίγο αλλιώς...

Καρκίνοι και Αιγόκεροι φοβάστε να ρισκάρετε σε προσωπικά και οικονομικά, όμως ενίοτε χρειάζεται να τολμάμε, να δοκιμάσουμε κάτι, που θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε παραπέρα.

Ποιοι προτιμούν να διασκεδάζουν εκτός σπιτιού;

Ποιοι όμως είναι οι ζωδιακοί τύποι που προτιμούν να διασκεδάζουν εκτός σπιτιού;

Πρώτος και καλύτερος είναι (ποιος άλλος;) ο Τοξότης. Ακόμη και μετά από μια πολύ κουραστική ημέρα, γιατί ως γνωστόν συνήθως είναι και πολυάσχολος, θα προτιμήσει να βγει παρά να καθίσει μέσα στο σπίτι. Ακόμη κι αν δεν τον κρατούν τα πόδια του, θα ετοιμαστεί, θα αρωματιστεί και θα βγει να τα πιει ή να δοκιμάσει κάποια περίεργη κουζίνα, να τσεκάρει το καινούργιο ρέστοραντ που άνοιξε στη γειτονιά του κ.ο.κ. Αν περνάει και ωραία είναι ικανός να ξενυχτήσει, κι ας έχει πρωινό ξύπνημα.

Το ίδιο δύσκολο είναι να μαντρώσεις στους τέσσερις τοίχους τον βασιλιά της ζούγκλας, Λέοντα. Πως αλλιώς θα θαυμάσουν όλοι το μεγαλείο του και μαζί την υπέροχη γκαρνταρόμπα του; Η ψυχή του πάρτι και θα βγει και θα χορέψει και θα επισκεφθεί τις νέες αφίξεις μαγαζιών, κι αν ερωτευτεί κιόλας, θα σύρει μαζί το ταίρι του σε εξόδους που δεν βάζει ο νου σας!

Από τα πιο κοινωνικά ζώδια οι Δίδυμοι δεν θα μείνουν εύκολα μέσα, ακόμη κι αν είναι σε σχέση. Θα βγουν, θα φλερτάρουν, θα μιλήσουν με κόσμο που δεν γνωρίζουν, αλλά και θα αφεθούν σε απίθανες συζητήσεις με το ταίρι τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε να τους ακούτε.