Ποια ζώδια θα δοκιμαστούν περισσότερο τον Οκτώβριο;

Γενικά

Μόνο με το δεξί δεν φαίνεται να μπαίνει ο Οκτώβριος, τουλάχιστον για τις προσωπικές σχέσεις καθώς εξακολουθεί να είναι ισχυρή η επιρροή του τετραγώνου της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η περίσσεια ενέργεια είναι τέτοια, που εύκολα κάποιοι θα προχωρήσουν σε επόμενο βήμα βάζοντας τίτλους τέλους, καθώς βαθιά συναισθήματα ξυπνάνε, εμμονές, απολυτότητα, πάθη και ζήλιες βγαίνουν στην επιφάνεια, αποκαλύψεις προκαλούν και καμία πλευρά δε είναι διατεθειμένη να νερώσει εύκολα το κρασί της…

 Ευτυχώς παράλληλα δημιουργεί ένα ευνοϊκό πλαίσιο για τα οικονομικά μας η Σελήνη από το Σκορπιό, δίνοντας μας τη δυνατότητα να βάλουμε γερά θεμέλια σε οικονομικές συνεργασίες και επιχειρηματικές κινήσεις, χρησιμοποιώντας την διαίσθησή μας.

Πρόβλεψη για κάθε ζώδιο

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, ειδικά εσείς του 3ου δεκαημέρου, ελέγξτε την τάση σας να είστε απόλυτοι και να γίνει το δικό σας,  αφού πλέον… με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες οπλιστείτε με υπομονή, καθώς η ημέρα είναι… αναποδιασμένη όσον αφορά προσωπικά κι οικονομικά ζητήματα.

Όπως κάθε μήνα έτσι και τον φετινό Οκτώβριο, δεν δοκιμάζονται οι σχέσεις όλων των ζωδιακών τύπων, ενώ κάποιοι θα ζήσουν όμορφες στιγμές , γεμάτες πάθο κι ερωτισμό, με το ταίρι τους ή θα κάνουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Αναλυτικά

Ειδικά από τις 8 έως τις 31 Οκτωβρίου, οπότε η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο της αδυναμίας της τον Σκορπιό, το πάθος θα είναι έκδηλο στις ερωτικές σχέσεις.  Πιο ευνοημένοι θα σταθούν Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι. Απλά προσέξτε γύρω στις 13 τρέχοντος, κυρίως αν είστε Ταύροι και Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου, καθώς όταν θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό δεν θα λείψουν τα παρατράγουδα και η αρμονία μέσω της συντροφικότητας θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί.

Ευτυχώς η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο αλλά και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μεταξύ 20-21 Οκτωβρίου, αμβλύνοντας τις γνωνίες σε αρκετές σχέσεις κι επιφυλάσσοντας όμορφες, ρομαντικές και σταθεροποιητικές στιγμές σε Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, αλλά και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

Ευνοϊκές μέρες

Πιο παθιασμένες ερωτικές στιγμές θα ζήσουν τα ίδια ζώδια που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, κοντά στις 25 Οκτωβρίου (η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα), αρκεί να μην παραμείνουν ακίνητοι… Καλό μήνα!