Η Δήμητρα Σταθοπούλου, η Ελένη Καρακάση και η Επιστήμη Καμπούρογλου γίνονται οι… Σερσέ λα Φαμ και μας δίνουν ραντεβού στη μουσική σκηνή Σφίγγα τις Παρασκευές 11, 18 και 25 Οκτωβρίου. Η ισχύς εν τη ενώσει λοιπόν σε μία μουσική παράσταση – αναδρομή σε λαϊκά τραγούδια που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Ένα πρόγραμμα με… άρωμα γυναίκας και διάθεση γλεντιού. Το λαϊκό τραγούδι σε όλες του τις εκφάνσεις. Από το ρεμπέτικο στα λαϊκά του ’60, του ’70 και του ’80, με ενδιάμεσες στάσεις στην παράδοση και τα αρχοντορεμπέτικα.

Τραγούδια που λατρέψαμε με την υπογραφή των Β. Τσιτσάνη, Μ. Χιώτη, Μ. Πλέσσα, Άκη Πάνου, Γ. Σπανού, Χρ. Νικολόπουλου, Θαν. Πολυκανδριώτη και άλλων κορυφαίων λαϊκών συνθετών, σε ένα πρόγραμμα καθαρόαιμης λαϊκής διασκέδασης.

Η Δήμητρα Σταθοπούλου, η Ελένη Καρακάση και η Επιστήμη Καμπούρογλου απογειώνουν το κέφι και καθηλώνουν μέσα από φρέσκιες και δυνατές ερμηνείες. Μαζί με τρεις γυναίκες μουσικούς αφήνουν το δικό τους γυναικείο αποτύπωμα σε λαϊκά τραγούδια, που έγραψαν ιστορία. Μία μουσική παράσταση, ένα μουσικό παιχνίδι που συνεχώς αλλάζει χρώματα, εποχές και συναισθήματα.

Στην κιθάρα είναι η Ράνια Γκικοπούλου, στο ακορντεόν η Ιωάννα Πάλλα, στο μπάσο η Αντωνία Οικονομοπούλου, στα κρουστά ο Στρατής Σκουρκέας, ενώ τις ιδιαίτερες και ευφάνταστες ενορχηστρώσεις υπογράφει ο μαέστρος Βαγγέλης Ζαρμπούτης, ένας εξαιρετικός σολίστας του μπουζουκιού. Την επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Δημήτρης Χαλιώτης.