Θα έχετε παρατηρήσει ότι εδώ και πάνω από έναν χρόνο ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τρολάρει με κάθε ευκαιρία τον πρώην υπουργό Οικονομικών και στενό συνεργάτη του Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Αλλοτε με αστειάκια και άλλοτε με μπηχτές και μάλιστα δημόσια. Με δυο λόγια, κάνει ό,τι περνά από το χέρι του προκειμένου να τον μειώσει και να τον υποβιβάσει στα μάτια της κοινής γνώμης…

Η ομιλία στη ΔΕΘ

Το τελευταίο κρούσμα, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ήταν στην ομιλία του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ, όπου έσπευσε να επισημάνει το έντονο χειροκρότημα του Ευκλείδη όταν αναφέρθηκε στο γήπεδο της Τούμπας.

Οσο κι αν επιχειρεί ο κ. Τσίπρας να αμβλύνει τις εντυπώσεις απ’ αυτές τις δήθεν αστείες οχλήσεις, οι περισσότεροι και εντός ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνονται ότι μόνο αθώες δεν είναι…

Οπως έχω ξαναγράψει, ο κ. Τσακαλώτος, ευπρεπής και ευγενής όπως είναι, με καθαρές απόψεις και ισχυρή αριστερή επιχειρηματολογία, έχει μπει στο μάτι του κ. Τσίπρα.

Κοινώς τον απασχολεί, για να μην πω ότι τον φοβάται, και σπεύδει, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, να ασκήσει προληπτική πολιτική εναντίον του ακόμα και με δήθεν… αστειάκια.

Ο,τι και να κάνει, όμως, είναι δεδομένο ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον φλεγματικό και οξυδερκή Τσακαλώτο. Απλώς είναι θέμα χρόνου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από