Για τη ζωή της, η οποία περιλαμβάνει μόδα, δημοσιογραφία, ταξίδια σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης, αλλά και επιχειρηματικές δραστηριότητες μίλησε μέσα από την εκπομπή Citizen One σε μια άκρως ενδιαφέρουσα εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη η Μάγια Τσόκλη.

Η κ. Τσόκλη μίλησε στον Κώστα Γιαννακίδη για τη ζωή της στο εξωτερικό, την επιλογή της να σπουδάσει ιατρική και στη συνέχεια να την παρατήσει για την κοινωνιολογία. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο πώς ξεκίνησε να ασχολείται με το χώρο της μόδας. «Παράτησα τη μόδα γιατί όταν ξεκίνησα την τηλεόραση ένιωθα μια μικρή περιφρόνηση προς τους πελάτες μου» είπε χαρακτηριστικά.

Για τα ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο

Μιλώντας για τα ταξίδια που έκανε και αυτά που… δεν έκανε μέσα από την εκπομπή «ταξιδεύοντας», αφού τόνισε πως έχει κάνει περίπου 80 ταξίδια, ξεκαθάρισε πως ξεχωρίζει αυτό στο Αφγανιστάν γιατί ήταν το πρώτο που είχε κάνει σε εμπόλεμη ζώνη. Υπογράμμισε, δε, πως «το απωθημένο της είναι η Λατινική Αμερική».

Για την πολιτική

Μιλώντας για την επιλογή της να ασχοληθεί με την πολιτική, είπε πως «μου έγινε η πρόταση να είμαι στο επικρατείας. Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα είμαι σε εκλόγιμη θέση, ώσπου ήρθε η ώρα να πάω να υπογράψω και μου είπαν ότι θα είμαι σε εκλόγιμη θέση. Κολακεύτηκα, πίστεψα ότι εκτίμησαν την παρουσία μου στην τηλεόραση και εφόσον ανήκω σε αυτόν τον πολιτικό χώρο».

Ωστόσο, τόνισε ότι μετά από χρόνια αναγνωρίζει ότι πρόκειται για μια κίνηση που χαρακτηρίζεται από «αφέλεια».

Η μάχη της με τον καρκίνο και η… Νήσος

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μάχη της με τον καρκίνο και το πώς το πέρασε.

Τέλος, μίλησε και για το επιχειρηματικό της βήμα, που δεν είναι άλλο από τη ζυθοποιία, και την επιχείρηση που παράγει μπύρα από την Τήνο, η οποία έχει φτάσει έως και τις ΗΠΑ.

Πηγή: onetv.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από