Λίγο πριν τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό, το ερχόμενο Σάββατο 28/9, που είναι ευνοϊκή για αρκετούς, πριμοδοτώντας σχέσεις και συνεργασίες, το σημερινό πλανητικό σκηνικό (λόγω του τετραγώνου της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω), μας δοκιμάζει ποικιλοτρόπως, ρίχνοντας τη διάθεσή μας, φέρνοντας μελαγχολία, και στην επιφάνεια ενοχές και ανασφάλειες.

Φροντίστε να είστε σοβαροί και μετρημένοι στις επαφές σας, προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, και γενικότερα διατηρήστε την ψυχραιμία σας σε περιπτώσεις αναβολών και ανατροπών, αλλά και κατά τη διαχείριση οικονομικών κι άλλων ζητημάτων που σας... καίνε, και δεν θα χάσετε.

Κυρίως Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί ακόμη κι αν αισθανθείτε ότι ματαιοπονείτε σε σχέση με κάποιο ζήτημα που σας απασχολεί έντονα, μην προδικάζετε το αποτέλεσμα. Κάποια πράγματα θέλουν το χρόνο τους για να στρώσουν.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες μην πάτε γυρεύοντας. Περιμένετε να περάσει η σημερινή μέρα γιατί το πιο πιθανό είναι να απογοητευτείτε σε προσωπικά και οικονομικά.

Ποιοι ευνοούνται από τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Έτσι ή αλλιώς καταφθάνει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, που θα φέρει χαμόγελα, σε αρκετούς τύπους τους ζωδιακού κύκλου, οι οποίοι προετοιμάστηκαν για αλλαγές και ξεκινήματα, ανοίγοντας έναν καινούργιο κύκλο στα προσωπικά και τα επαγγελματικά τους. Νέες σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί αλλά και… διαζύγια, αν δεν... τραβάει η ομάδα είναι στο πρόγραμμα.

Την επιρροή της Νέας Σελήνης θα νιώσουν για τα καλά οι παρορμητικοί, τουτέστιν, Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, οι οποίοι θα αποζημιωθούν ή όχι από τις εξελίξεις στα μέτωπα που τους ενδιαφέρουν ανάλογα με τον τρόπο που... εργάστηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Από δίπλα και Τοξότες, Λέοντες, Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Υδροχόοι οι οποίοι ευνοείστε στις επαφές με νέα πρόσωπα, εκ των οποίων κάποια ήρθαν για να μείνουν με κάποιο τρόπο στη ζωή σας.

Η Νέα Σελήνη παράγει καλύτερα αποτελέσµατα σε δράσεις, αλλαγές και ξεκινήµατα στα οποία µπορεί κανείς να αναπτύξει πρωτοβουλία. Άλλωστε το κλειδί για μια επιτυχημένη σχέση αλλά και μια δημιουργική συνεργασία δεν είναι το να είσαι σε αυτή μόνο και μόνο για να ανήκεις κάπου και να κάνεις συμβιβασμούς, αλλά επειδή μπορείτε να είστε ο εαυτός σας αμφότεροι και να χτίζετε αρμονικά το μέλλον.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από