Η Εθνική Ελλάδας υπέστη απρόσμενη ήττα από τη Βραζιλία με 79-78 για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, πληρώνοντας την πολύ κακή εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε για πρώτο σκόρερ τον Πρίντεζης με 20 πόντους, ενώ 16 είχε ο Καλάθης. Στα ρηχά έμεινε και ο Γιάννης για τα δεδομένα του, αφού είχε 13 πόντους με 3/7 σουτ. Από την πλευρά των νικητών, κορυφαίος ήταν ο Άντερσον Βαρεζάο με 22 πόντους και 9 ριμπάουντ.
Επόμενο παιχνίδι για την Ελλάδα αυτό με τη Νέα Ζηλανδία την Πέμπτη (5/9, 15:00), σε έναν «τελικό» για την πρόκριση στους «16».
Δείτε τις καλύτερες στιγμές από την αναμέτρηση:
- Κυψέλη: «Είμαστε σε μεγάλο σοκ» – Τι αποκαλύπτει ο πατέρας της 14χρονης που μαχαιρώθηκε από συμμαθήτριά της στο σχολείο
- Ασπίδα απέναντι στους καύσωνες: Η Ισπανία δημιουργεί δίκτυο κλιματικών καταφυγίων
- Αγρίνιο: Eκτός κινδύνου o 9χρονος που κατανάλωσε ψυχοφάρμακα – Συνελήφθη η μητέρα του συμμαθητή που του τα έδωσε







