Οι τρεις μούσες Σαρλίζ Θερόν, Νικόλ Κίντμαν και Μάργκοτ Ρόμπι πρωταγωνιστούν στην πολυαναμενόμενη «Bombshell», ταινία του Τζέι Ρόους που επικεντρώνεται στο σκάνδαλο και τα γεγονότα που ακολούθησαν και είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση του βετεράνου διευθυντή του Fox News, Ρότζερ Αϊλς.

Το δράμα εστιάζει στην ιστορία του Αϊλς και τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε δημοσιογράφους εργαζόμενες του καναλιού.

Η Θερόν θα υποδυθεί τη Μέγκιν Κέλι, ενώ η Κίντμαν, τη Γκρέτσεν Κάρλσον και η Ρόμπι, την τηλεοπτική παραγωγό Κέιλα Πόσπιζιλ. Τον ρόλο του Αϊλς θα παίξει ο Τζον Λίθγκοου. Στο καστ των ηθοποιών συνεχίζει με τους Κέιτ ΜακΚίνον, Αλισον Τζάνεϊ, Κόνι Μπράιτον, Ρομπ Ντελάνι και ο Μάλκολμ ΜακΝτάουελ ως Ρούπερτ Μέρντοχ.

Το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας έχει ήδη κυκλοφορήσει ενώ το ντεμπούτο της στις κινηματογραφικές αίθουσες θα κάνει τα Χριστούγεννα.

Αναμένεται να λάβει πολλές υποψηφιότητες για τα βραβεία Όσκαρ 2020, καθώς στα μείζονα θέματα της καθημερινότητας περιλαμβάνεται το θέμα της  της σεξουαλικής παρενόχλησης, κακοποίησης και γενικά η υποτίμηση της γυναίκας στον εργασιακό χώρο, κεντρικό θέμα της ταινίας.

Δείτε το… αινιγματικό τρέιλερ: