Ο Ήλιος περνάει σήμερα απόγευμα Παρασκευής (21/6) στον συναισθηματικό και σπιτόγατο Καρκίνο, σηματοδοτώντας το Θερινό Ηλιοστάσιο και  επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού, και καλώντας μας να τα απολαύσουμε συντροφιά με (ποιους άλλους;) τους αγαπημένους μας, με όσα τέλος πάντων πρόσωπα νιώθουμε ασφάλεια και θαλπωρή κι είναι ή μας θυμίζουν τι σημαίνει οικογένεια, το παρελθόν, τις αξίες και τις ρίζες μας.

Οι αναμνήσεις μας θα γίνουν πιο έντονες, η νοσταλγία πιο μεγάλη, ενώ κάποιοι δικοί μας θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε ενέργειες και αποφάσεις μας. Τα έντονα συναισθήματά μας είναι πιθανό να επηρεάσουν  τη διάθεσή μας, βγάζοντας στην επιφάνεια παράπονα κι ανασφάλειες, ωστόσο, μια ζεστή αγκαλιά είναι το καλύτερο φάρμακο για να ανακτήσουμε το κέφι μας!

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Καρκίνοι, οι οποίοι καθώς αρχίζουν να γιορτάζουν και τα γενέθλιά τους, θα έχουν τη δυνατότητα πρωταγωνιστήσουν στις εξελίξεις, αρκεί να ελέγξουν την κυκλοθυμία τους, που φέρνει νευρικότητα κι οδηγεί σε εντάσεις.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι έχετε ανάγκη για ξεκούραση και επιδιώκετε να βρεθείτε με τους δικούς σας στο σπίτι, ευχαριστημένοι για όσα έχετε κι εκτιμώντας τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας.

Δίδυμοι και Τοξότες σας αρέσει να ρισκάρετε, ωστόσο δεν είναι καιρός για τέτοια, οπότε ακολουθήστε την πεπατημένη σε οικονομικά και συναισθηματικά και θα είστε από τους κερδισμένους της βραδιάς.

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας φροντίστε να απολαύσετε την βραδιά, δεδομένου ότι η σημερινή έλευση του Ήλιου στον Καρκίνο σηματοδοτεί και την αντίστροφη μέτρηση προς την πρώτη καλοκαιρινή έκλειψη, την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου. Θα πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι καταστάσεις και προκλήσεις που μπορεί να υπάρξουν σε οικογενειακό επίπεδο αυτό το διάστημα μπορούν να λειτουργήσουν καρμικά και να αποτελέσουν κομβικό σημείο για την μετέπειτα ζωή μας.

Τι να περιμένουν οι Καρκίνοι

Διακατέχεστε από αρκετό άγχος για το μέλλον σας αυτή την περίοδο, ωστόσο, αν καταφέρετε να το ελέγξετε θα διαπιστώσετε ότι όλα μπορούν να γίνουν. Αρχής γεννομένης από το Σαββατοκύριακο που καταφθάνει και θα είναι αρκετά θετικό, αφού θα αφήσετε τη γκρίνια και θα αφεθείτε σε ευχάριστες σκέψεις και σχέδια για το μέλλον, και κυρίως από την Ηλιακή έκλειψη στις 2/7 και την Σεληνιακή έκλειψη στις 16-17/7, που ορίζουν την έναρξη μιας νέας εποχής για εσάς, κάτι που θα ανακαλύψετε σταδιακά ύστερα από μερικούς μήνες, οι αλλαγές θα είναι τέτοιες που θα μιλάμε για έναν… άλλο Καρκίνο!

Όσο κι αν είστε έντονα ταυτισμένοι με τις ανάγκες και τα συναισθήματα εκείνων που αγαπάτε, σε σημείο που να ξεχνάτε τα δικά σας θέλω, ενίοτε καλό είναι να προβαίνετε σε κάποιον απολογισμό και  προκειμένου να αναγεννηθείτε συναισθηματικά κι όχι μόνο, να αφήνετε πίσω σας πεποιθήσεις και παθογένειες που σας καθηλώνουν στα ίδια και τα ίδια. Παράλληλα προσπαθήστε να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που θα έχετε και σε οικονομικό επίπεδο.