Αν πρωινιάτικα μπλόκαρε ο υπολογιστής  σας, χάσατε το λεωφορείο για δευτερόλεπτα και σας συνέβησαν διάφορες μικροαναποδιές που ανέτρεψαν το πρόγραμμά σας και επηρέασαν τη διάθεσή σας, μην αγχώνεστε. Ο Άρης στον Καρκίνο που κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, αλλά και η αντιπαράθεσή του με τον Κρόνο φέρνει εμπόδια στο δρόμο μας, από ατυχήματα μέχρι τρικλοποδιές, που θα επιβραδύνουν τις προσπάθειές μας. Μην πτοηθείτε, προσπαθήστε να είστε αρκετά προσεκτικοί και κατά τις διάφορες μετακινήσεις σας και να μην κάνετε το οτιδήποτε, χωρίς προγραμματισμό, διατηρήστε την καλή διάθεσή σας και κυρίως σταθερή πορεία πλεύσης και στο τέλος  της ημέρας θα αποζημιωθείτε.

Περισσότερο ευνοούνται οι Ιχθύες, οι οποίοι σε σχέση με άλλους ζωδιακούς τύπους  θα περάσουν την ημέρα αβρόχοις ποσί με εξαίρεση ίσως κάποια ένταση στη δουλειά. Ωστόσο η ημέρα ευνοεί προσωπικά ζητήματα, οπότε δεν έχετε παρά να την αδράξετε εγκαινιάζοντας το τριήμερο.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, διατηρείστε την επαφή με την πραγματικότητα και ελέγξτε τυχόν ένταση, καθώς παραμένουν ανοικτά τα προβλήματα σε σχέσεις που σας ενδιαφέρουν σε δουλειά και σπίτι, και τυχόν αντιπαραθέσεις δεν θα βοηθήσουν στην επίλυσή τους.

Τι σηματοδοτεί η Πανσέληνος στον Τοξότη

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας φροντίστε να απολαύσετε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, συντροφιά με τους αγαπημένους σας και όποιον άλλον επιθυμείτε, κάνοντας πράγματα που σας ξεκουράζουν και σας αναζωογονούν.

Η μεγάλη γιορτή την Δευτέρα 17/6, συνδυάζεται ως γνωστόν με την Πανσέληνο στον Τοξότη, αλαφραίνει τη διάθεσή μας και μας καλεί να αλλάξουμε ότι χρειάζεται αναθεώρηση για να λειτουργήσει καλύτερα, να εστιάσουμε σε ότι μας λείπει, σε ότι μας περισσεύει και σε ό,τι χρειαζόμαστε για  να επεκταθούμε αλλά και να αναπτυχθούμε ως προσωπικότητες.

Να θυμάστε ότι όλα είναι εφικτά, όλα μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε, αρκεί να έχουμε ξεκαθαρίσει τι είναι αυτό που θέλουμε και να  επιλέξουμε τις μάχες που αξίζει να δώσουμε, λειτουργώντας με σύνεση κι οργάνωση.

Τοξότες και Λέοντες, αλλά και Δίδυμοι και Κριοί ενίοτε πρέπει να αφήνεις τα πράγματα να εξελίσσονται. Έτσι μπορεί να περάσετε τις ημέρες και πιο ξέγνοιαστα από ότι φαντάζεστε. Απλά Δίδυμοι, ξοδέψετε με μέτρο γιατί θα ξημερώσει και η Τρίτη και Κριοί έχετε το νου σας σε ένα οικογενειακό ζήτημα που παραμένει ανοικτό.

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι αν ελέγξετε ένταση και τεντωμένα νεύρα η Πανσέληνος  θα σας αποζημιώσει.

Καρκίνοι, Σκορπιοί κι Ιχθύες οι τελευταίες πλανητικές κόντρες ( Άρης κι Ερμής στον Καρκίνο με τον Αιγόκερω απέναντι) σας δοκίμασαν, αλλά το φεγγάρι θα σας χαλαρώσει λιγάκι, οπότε απολαύστε τις ημέρες!

Ζυγοί κι Υδροχόοι αξιοποιείστε την εύνοια που σας δίνεται.