Στους λόγους για τους οποίους το οδήγησαν στην απόφαση να αποδράσει από τη φυλακή αναφέρθηκε ο επί 17 χρόνια δραπέτης που δήλωνε τραγουδιστής και μουσικός.

Ο 45χρονος δραπέτης και πρωταγωνιστής αυτής της απίστευτης υπόθεσης, αναφέρθηκε στη σεξουαλική και συναισθηματική κακοποίηση που βίωνε από τον βαρυποινίτη συγκρατούμενό του και ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον ΣΚΑΙ και την εκπομπή "Μαζί σου", ενθυμούμενος τις δύσκολες καταστάσεις που βίωνε εντός του σωφρονιστικού καταστήματος.

«Με έβαλαν σε ένα κελί με κάποιον Κρητικό που είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια για τη δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων. Έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση για να το ξεπεράσω αυτό.

Όταν μπήκα στο κελί τις πρώτες τέσσερις μέρες ήταν όλα εντάξει.

Την πέμπτη μέρα όμως ο συγκεκριμένος κύριος ήρθε στο κρεβάτι μου. Θα σταματήσω εκεί. Καταλαβαίνετε τι τράβαγα ένα χρόνο και έναν μήνα μέσα εκεί και δεν μπορούσα να αντιδράσω. Αυτό που μου έλεγε πάντα είναι να μη μιλήσω.»

Εξιστόρησε ο επί 17 χρόνια δραπέτης, προσθέτοντας μάλιστα πως ο βιαστής του τον απειλούσε ανοικτά για την ζωή του, λέγοντας του ουσιαστικά πως αν μιλήσει θα τον σκοτώσει αφού για εκείνον θα είναι «μια συγχώνευση» ( Στην ποινή του.)

Ο 45χρονος θυμάται το πόσο σε αδιέξοδο ένιωθε μη μπορώντας να κάνει τίποτα για να σταματήσει το μαρτύριο του, αφού και οι συγκρατούμενοι του τον συμβούλευαν να μην μιλήσει για να μην πάθει χειρότερα.

Όπως αναφέρει μάλιστα ο δραπέτης οι συγκρατούμενοι του του είχαν επισημάνει πως , οι σκληροί άγραφοι νόμοι της φυλακής ήταν τέτοιοι που ακόμη κι αλλού να τον μετέφεραν αν μαθευόταν πως "ρουφιάνεψε" συγκρατούμενο του είχε μεγάλα προβλήματα.

"Μόνο με την άδεια ανάσανα". παραδέχεται και συνεχίζει. "Δεν ήθελα να γυρίσω πίσω, γιατί ήξερα πως θα συνεχίζει να συμβαίνει. Ή θα γύρναγα πίσω και θα ανεχόμουν αυτή την κατάσταση ή θα τον σκότωνα. Είπε κλαίγοντας, ενώ εξέφραζε πως υπό άλλες συνθήκες δεν θα επιθυμούσε να αποδράσει αλλά να εκτίσει την ποινή την οποία όπως παραδέχτηκε  η Δικαιοσύνη ορθώς του είχε επιβάλει γιατί είχε σφάλει.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από