Από το Σάββατο 5 Απριλίου και κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα θα κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» το περιοδικό Down Town.

Με σύνθημα «Δεν χρειάζεσαι πολλά για να τα ξέρεις όλα! Μια φορά τον μήνα φτάνει!», το πιο επιδραστικό ελληνικό περιοδικό θα βρίσκεται στα χέρια σας δωρεάν με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

Το νέο περιοδικό αλλάζει σχήμα με νέες διαστάσεις 23Χ30, νέα μινιμαλιστική σχεδίαση, νέες ιδέες και «νέα θετική ματιά στην πραγματικότητα».

Σε αυτό το τεύχος, αποκλειστική συνέντευξη του Στέφανου Τσιτσιπά, του σπουδαίου τενίστα – πρότυπου για χιλιάδες Ελληνες.

Πρόκειται για μια σημαντική εκδοτική συνεργασία που ξεκινά με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών.

Θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται και για μια ιστορική σύμπραξη δύο σπουδαίων τίτλων στον χώρο των Media οι οποίοι παραδοσιακά μπορεί να εξέφραζαν ή να απευθύνονταν σε διαφορετικό κοινό αλλά σήμερα έρχονται να αθροίσουν τη δυναμική τους.

Το μεγάλο πάρτι

Με αφορμή τη συνεργασία της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» με το Down Town, διοργανώθηκε την Τρίτη το βράδυ ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσουν όλοι μαζί υπό τους ήχους και τα τραγούδια των Onirama.

Το «παρών» στο νυχτερινό κέντρο, έδωσε πλήθος επωνύμων, ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο πρόεδρος του ομίλου Alter Ego Media, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», Γιώργος Μαντέλας, στελέχη του μιντιακού ομίλου, η ιδιοκτήτρια του Down Town, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και οι: Αντώνης Ρέμος, Τάκης Ζαχαράτος, Μαρίνα Βερνίκου, Μαριάντα Πιερίδη, Τζένη Μελιτά, Μαρίνα Πατούλη, Ανθή Σαλαγκούδη, Εύη Φραγκάκη, Μαντώ Γαστεράτου, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Χάρης Χριστόπουλος – Anita Brand, Μαρία Μπεκατώορυ, Τζένη Μπαλατσινού, Εύα Αντωνοπούλου, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και πολλοί άλλοι.