Η Νέα Σελήνη στον Κριό, που πραγματοποιείται την Παρασκευή 5/4 είναι το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας που διανύουμε. Πρόκειται για ένα δυναμικό φεγγάρι, που ήδη έχει αρχίσει να επηρεάζει κάποιους και δη τα παρορμητικά ζώδια του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Τα ζώδια αυτά αναμένεται να προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές ζωής, που σηματοδοτούν νέα ξεκινήματα με πολύ καλές προοπτικές. Γενικότερα αναλαμβάνουμε ρίσκα και αψηφούμε τους κινδύνους, τολμώντας να οικοδομήσουμε μια νέα αρχή και να αφήσουμε πίσω ανθρώπους και καταστάσεις, που λειτουργούν τοξικά για εμάς. Πιο συγκεκριμένα:

Κριέ το φεγγάρι σε καλεί να πραγματοποιήσεις αλλαγές στον τρόπο ζωής σου, προκειμένου να ζεις πιο άνετα, κάτι που θα επηρεάσει όλες τις σχέσεις σου, στις οποίες θα προβείς σε δημιουργικές αλλαγές.

Καρκίνε επηρεάζεσαι κυρίως στον εργασιακό τομέα, όπου ανοίγονται νέες ευκαιρίες, τις οποίες δεν έχεις παρά να τις αξιοποιήσεις δημιουργικά.

Ζυγέ αυτή η Σελήνη σε φορτίζει συναισθηματικά και σου μαθαίνει (αν είναι δυνατόν;) στον εξισορροπιστή Ζυγό την τέχνη του συμβιβασμού στις σχέσεις της ζωή σου. Εξάντλησε περιθώρια προκειμένου να επιτύχεις τις επιδιώξεις σου.

Αιγόκερε θα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις εκκρεμότητες που σε ταλαιπώρησαν αλλά και να προβείς σε αλλαγές  στο σπίτι και σε σχέσεις, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να ξαναβρείς την αρμονία.

Ονειροφαντασίες

Κατά τα λοιπά σήμερα Τρίτη 2/4, καθώς  για τρίτη και τελευταία φορά φέτος, Ερμής και Ποσειδώνας συναντιούνται και πάλι στους Ιχθύες, αρχίζουμε τις ονειροφαντασίες.

Περισσότερο επηρεάζονται οι Ιχθείς που βρίσκονται στο προσκήνιο κι έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν πολλά από τα σχέδιά τους σε διάφορους τομείς.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες,  ακούστε προσεκτικά τον εκάστοτε απέναντί σας και γενικότερα μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί δεν αποκλείεται να ισχύουν άλλα.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι το ένστικτό σας θα σας βοηθήσει να δείτε πίσω από τις γραμμές γιατί καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν.