Το αργό Internet είναι ένα από τα πιο βασανιστικά πράγματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στην καθημερινότητά μας. Ο browser που δεν φορτώνει ή το chat που δεν δείχνει το μήνυμα που μας έχουν στείλει, μπορούν να μας οδηγήσουν σε έκρηξη και το refresh να πάρει φωτιά.

Το Internet είναι απαραίτητο εργαλείο για όλους μας. Το χρησιμοποιούμε για τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις. Για την καθημερινή επικοινωνία με τους δικούς μας ανθρώπους. Για να βρίσκουμε εύκολα μέρη έκτακτης ανάγκης (πχ εφημερεύοντα φαρμακεία). Μαζί του μπορούμε να δούμε ποιους δρόμους πρέπει να αποφύγουμε λόγω μποτιλιαρίσματος.  Βρίσκεται παντού, σε κάθε μας ανάγκη είναι δίπλα μας και γι’ αυτό το ζητούμενα είναι δύο: Πολύ υψηλές ταχύτητες και σταθερότητα στη σύνδεση.

Το δίκτυο των οπτικών ινών Wind Fiber 100 & 200 Μbps προσφέρει αυτές ακριβώς τις υπέρ-ταχύτητες που θέλουμε, δίνοντας μας απεριόριστες δυνατότητες. Και επειδή η ταχύτητα μόνο δεν είναι αρκετή για να απολαμβάνουμε Internet, οι οπτικές ίνες προσφέρουν και σταθερότητα στη σύνδεση. Η τεχνολογία τους δεν επηρεάζεται από την απόσταση μεταξύ σπιτιού και αστικού κέντρου, ενώ επηρεάζεται πολύ λιγότερο από παράγοντες όπως η ποιότητα του καλωδίου, οι καιρικές συνθήκες και οι παρεμβολές σε σχέση με τις τεχνολογίες ADSL2+ και VDSL.

Τώρα μπορούμε να απολαμβάνουμε online gaming χωρίς να βλέπουμε Game Over εξαιτίας της αργής μας σύνδεσης. Το streaming της αγαπημένης μας σειράς δεν θα κολλάει στην πιο κρίσιμη στιγμή ενώ το uploading θα γίνεται σε χρόνο αστραπή.

Το δίκτυο οπτικών ινών δεν αφορά όμως μόνο τον ιδιώτη αλλά και τον επαγγελματία που θέλει να φέρει την επιχείρησή του στο μέλλον, προσφέροντας άμεσα και με συνέπεια τις υπηρεσίες του

Σε αυτή τη νέα εμπειρία surfαρίσματος με το δίκτυο Wind Fiber έχουν πρόσβαση πλέον και  οι κάτοικοι της Λάρισας. Πρόκειται για τη δεύτερη πόλη εκτός Αττικής στην οποία λειτουργούν δίκτυα οπτικών ινών της WIND ενώ η ανάπτυξη τους και στην υπόλοιπη Ελλάδα συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Μια νέα πραγματικότητα διαμορφώνεται, όπου τα δεδομένα τρέχουν με υπερ – υψηλές ταχύτητες και κανείς μας δεν πρέπει να μένει πίσω.

Αν θέλετε να μάθετε και εσείς περισσότερες πληροφορίες για το Wind Fiber μπορείτε να δείτε εδώ.