Ο Κιτ Χάρινγκτον, ο τηλεοπτικός «Τζον Σνόου» της επικής σειράς Game of Thrones,  σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την αγωνία και το άγχος που ένοιωσε όταν ο χαρακτήρας του σκοτώθηκε και μετά αναστήθηκε.

Ο θάνατος του «Τζον Σνόου»  στο Game of Thrones όπως αποκάλυψε ο γοητευτικός και πολλά υποσχόμενος ηθοποιός Κιτ Χάρινγκτον μιλώντας στο Variety, είχε ως αποτέλεσμα να αναζητήσει επαγγελματική βοήθεια.

«Η πιο σκοτεινή μου περίοδος ήταν όταν η σειρά άρχισε να περιστρέφεται όλο και περισσότερο γύρω από τον Τζον Σνόου, όταν πέθανε και μετά ξαναγύρισε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κιτ  Χάρινγκτον. «Δεν μου άρεσε καθόλου το γεγονός ότι όλο το βάρος έπεσε πάνω στον Τζον, παρότι αυτό σήμανε ότι ο χαρακτήρας ‘έπαυε να είναι πλέον ο αδύναμος κρίκος», συμπλήρωσε.

Στο τέλος του πέμπτου κύκλου της σειράς,  ο χαρακτήρας του Κιτ Χάρινγκτον πεθαίνει, αλλά με «μαγικό» τρόπο επανέρχεται στη ζωή στην έκτη σεζόν. Οι αντίδρασεις του τηλεοπτικού κοινού και τις δύο εξελίξεις ήταν πολύ έντονη.

View this post on Instagram

For the watch, #ForTheThrone.

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

«Όταν γίνεσαι το κεντρικό πρόσωπο σε μια σειρά και αυτή η σειρά είναι πιθανώς στο απόγειο της επιτυχίας της, η προσοχή στρέφεται επάνω σου σε τρομακτικό βαθμό», δηλώνει ο Κιτ  Χάρινγκτον στο Variety, υπογραμμίζοντας πως ήταν μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του.

Ο Κιτ Χάρινγκτον δήλωσε μάλιστα πως όλη αυτή η ψυχολογική πίεση και το άγχος που ζούσε εκείνη την περίοδο, τον οδήγησαν στην αναζήτηση επαγγελματικής βοήθειας.

«Ξεκίνησα ψυχανάλυση και να μιλάω με τους ανθρώπους» σημείωσε ο Χάρινγκτον. «Ένιωθα πολύ ανασφαλής και μέχρι τότε δεν μιλούσα σε κανέναν. Ενώ έπρεπε να νιώθω ευγνώμων για όσα είχα, εγώ δεν ένιωθα καν σίγουρος ότι μπορώ να παίξω καλά». Ο ηθοποιός παρομοίασε την εμπειρία αυτή με μία γιορτή, η οποία γίνεται όλο και καλύτερη, όμως τελικά φτάνει στην κορύφωσή της και έρχεται στο τέλος της.

«Λες, λοιπόν, αυτό ήταν, δεν έχει άλλο», κατέληξε ο ηθοποιός. «Είχε κι άλλο, τελικά, αλλά δεν ήταν πλέον διασκέδαση. Μόνο δουλειά». δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κιτ Χάρινγκτον.

Υπενθυμίζεται ότι ο πολυαναμενόμενος όγδοος και τελευταίος κύκλος του «Game of Thrones»  κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά θα κλείσει με επεισόδια «μαμούθ».

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από όσα θα δούμε φέτος στο «Game of Thrones»:

View this post on Instagram

Winter is here #ForTheThrone.

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

View this post on Instagram

? + ? New Season 8 photos are here. #GameofThrones Link in bio. ?: @helenstills/@HBO

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

View this post on Instagram

The trailer is here. #GameofThrones (LINK IN BIO)

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on