Πιο πλούσιες από ποτέ είναι οι επιλογές των γυναικών για τα μαλλιά την φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι, ωστόσο μία η οποία μάλιστα δεν αφορά ούτε σε κούρεμα, ούτε σε χρώμα, είναι πιο ξεχωριστή κι αναμένεται να κυριαρχήσει.

Αναφερόμαστε στα αξεσουάρ μαλλιών, που επανακάμπτουν από τα 90ς, όπως τα… τσιμπιδάκια και οι μπαρέτες, τα πολύχρωμα κοκαλάκια και οι κορδέλες, που ανάλογα με την ηλικία σου σίγουρα θα θυμάσαι και θα διαθέτεις σε κάποιο συρταράκι δικό σου ή της μητέρας σου κάπου στο σπίτι.

Απλά ή διακοσμημένα με διάφορα υλικά, τα τσιμπιδάκια και οι μπαρέτες μπορούν να κάνουν ένα χτένισμα μοναδικό. Μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και σε διαφορετικές περιστάσεις, μόνα τους ή να συνδυαστούν με άλλα αξεσουάρ και να δημιουργήσουν ελκυστικά και μοντέρνα χτενίσματα που θα εντυπωσιάσουν.

Εξίσσου μοδάτα είναι και τα μεταλλικά ή πλαστικά κοκαλάκια, που μπορούν να πιάσουν τα μαλλιά με διαφορετικούς τρόπους.

Μια άλλη ιδέα για να απογειώσεις και την πιο απλή αλογοουρά αποτελούν τα wrapped, που δεν είναι άλλο παρά κορδόνια που τυλίγονται γύρω από το δέσιμο της κοτσίδας ή της αλογοουράς μεταμορφώνοντάς την.

Χρώμα στα μαλλιά σου προσθέτουν μικρά ή μεγαλύτερα ψεύτικα άνθη στις πλεξούδες, τα updo ή τις ανάλαφρες μπούκλες σου, αλλά και φιόγκοι και κορδέλες, καθώς και αξεσουάρ μαλλιών με δαντέλα ενώ μέχρι και τιάρες θα προτείνονται. Ανεξάρτητα από ποιό αξεσουάρ θα χρησιμοποιήσεις στα μαλλιά σου να θυμάσαι ότι κύριο είναι να διατηρείς όσο πιο υγιή γίνεται την τρίχα, είτε είναι βαμμένη είτε όχι, φροντίζοντάς την με εξειδικευμένα προϊόντα.