Συγκλονιστικές αποκαλύψεις συνεχίζουν να έρχονται στο «φως», τρεις μέρες μετά την τραγωδία στη Σητεία, όπου η 32χρονη Κατερίνα στραγγαλίστηκε από τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις που έκαναν άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος του θύματος, ήταν έγκυος και είχε αποβάλει μετά το χτύπημα που δέχθηκε από τον 36χρονο κατηγορούμενο.

«Αυτά τα 4 χρόνια που ήταν μαζί του είχε περάσει μαύρη ζωή. Είχε κάνει δύο αποβολές. Αυτός (σ.σ. ο 36χρονος) ήθελε να κάνει παιδιά για να παίρνει επιδόματα. Να είναι βασιλιάς. Τη χτύπαγε, έβγαζε μαχαίρια και την απειλούσε. Πήγε να πέσει απ’ το μπαλκόνι και την τραβούσε από τα μαλλιά και την κατέβαζε από τις σκάλες, επειδή κατά λάθος πάτησε την κόρη του που είχε από την πρώτη του γυναίκα» δήλωσε σε εκπομπή του Star η μητέρα της 32χρονης, η οποία αποκάλυψε πως την ώρα που επέστρεψε σπίτι της, συνάντησε τον γαμπρό της που ήδη είχε στραγγαλίσει την κόρη της.

«Είχα πάει στην τράπεζα. Έφυγα να πάω να πάρω μακαρονάκι για το παιδί. Πέρασε αυτός (σ.σ. ο 36χρονος), μου χαμογέλασε, αλλά το κακό είχε γίνει. Μούδιασαν τα πόδια μου, το αισθάνθηκα, μούδιασε η καρδιά μου. Φοβόταν για τη ζωή της, και γι’ αυτήν και για τα παιδιά της. Της είχε πει ότι, “αν δεν ξαναγυρίσεις, θα σου πάρω τα παιδιά να τα βάλω σε ίδρυμα”. Κάναμε καταγγελία στην Αστυνομία. Ούτε η Αστυνομία, ούτε από τον Δήμο βοήθησαν (…). Δε θέλω να μου τον βγάλουν τρελό (…). Ήθελε να τον χωρίσει, δεν μπήκε στη διαδικασία να πάρει πίσω την καταγγελία, όπως ειπώθηκε. Για λίγο δεν την πρόλαβα… να τη σώσω. Ούτε εγώ, αλλά ούτε και ο αδερφός της».

«Τη χτυπούσε. Ήταν έγκυος κι αυτή απέβαλε από το ξύλο (…). Είχαν πάει και είχαν κάνει 10 μηνύσεις στην Αστυνομία. Αυτός ήταν θεατρίνος και πήγαινε στην Αστυνομία και έκλαιγε, και μετά πήγαινε σπίτι και τη χτυπούσε πάλι. Η Αστυνομία δεν προστάτευσε την ανιψιά μου. Τον είχαν καταγγείλει πολλές φορές. Πήγαινε και έλεγε στην πεθερά του “συγχώρεσέ με, δεν την ξαναχτυπάω” και φιλούσε το χέρι της, και τελικά τη σκότωσε» δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο θείος της γυναίκας.

«Καταρρακωμένος» 0 συζυγοκτόνος

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του 36χρονου συλληφθέντος υποστήριξε πως ο εντολέας του ήθελε να τα ξαναβρεί με την άτυχη γυναίκα κι ότι μετά το συμβάν είναι «καταρρακωμένος».

Ακόμη, είπε πως αρχικά ο πελάτης του δεν είχε καταλάβει ότι έχει πεθάνει η 32χρονη, ενώ ζήτησε να εξεταστεί το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να έχει κάποια ψυχική διαταραχή, καθώς και το αν υπήρχε βρασμός ψυχικής ορμής την ώρα της δολοφονίας.

Η γιαγιά του 36χρονου, η οποία είναι και αυτή που τον μεγάλωσε σύμφωνα με την ίδια, ανέφερε πως μετά το συμβάν έλαβε κλήση από τον εγγονό της. «Κατά τη 1:15 με παίρνει (σ.σ. τηλέφωνο). “Γιαγιά, τη σκότωσα και πάω στην Αστυνομία να παραδοθώ”» φέρεται να της είπε, σύμφωνα με τα λεγόμενά της στην εκπομπή «Μαζί σου».