Eίναι κάποιες ημέρες, κατά τις οποίες με το που ανοίγεις τα μάτια σου και σκέφτεσαι τι έχεις να κάνεις, θα προτιμούσες να… γυρίσεις πλευρό. Κι όμως τότε είναι που πρέπει να φροντίσεις ακόμη περισσότερο τον εαυτό σου τονώνοντάς τον εσωτερικά με ένα καλό πρωινό, και εξωτερικά με ένα προσεγμένο ντύσιμο και μακιγιάζ, προκειμένου να αρχίσεις την ημέρα με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Αφού κάνεις το μπάνιο σου, πιεις τον καφέ σου και πάρεις το πρωινό σου, σε πείσμα της διάθεσής σου, περιποιήσου την εμφάνισή σου, ασχολούμενη με πρόσωπο, επιδερμίδα, μαλλιά και ντύσιμο. Εάν καθημερινά έχει σημασία να περιποιείσαι τον εαυτό σου, είναι δυο φορές πιο σημαντικό, τις πιο φορτωμένες ημέρες μια γυναίκα να φεύγει από το σπίτι βλέποντας στον καθρέφτη της μια εικόνα που της αρέσει.

Φρoντίζοντας το ντύσιμό σου να θυμάσαι ότι  αυτό που κάνει τη διαφορά δεν είναι το ακριβό κομμάτι, αλλά αυτό που σου πάει, το οποίο το φοράς και δεν σε φοράει και σε κάνει να νιώθεις όμορφη και άνετη, ανάλογα με τον σωματότυπο και το στυλ σου.

Ενδείκνυται ένα ελαφρύ μακιγιάζ που τονίζει τα χαρακτηριστικά σου. Απαραίτητη είναι η μάσκαρα για να δώσεις ένταση στο βλέμμα σου, την οποία θα επιλέξεις ανάλογα με τις βλεφαρίδες και το αν χρειάζονται όγκο, χρώμα, μάκρος.

Εκτός από τη μάσκαρα το μολύβι που αναδεικνύει το χρώμα των ματιών σου θα τονίσει το βλέμμα σου, χωρίς υπερβολές, τόσο όσο χρειάζεται.

Απαραίτητο συμπλήρωμα του μακιγιάζ είναι το κραγιόν το οποίο χρωματικά καλό είναι να ταιριάζει  με το χρώμα της επιδερμίδας σου, το συνολικότερο βάψιμό σου, αλλά και το ντύσιμό σου.

Τα καλοχτενισμένα υγιή λαμπερά μαλλιά, που δεν είναι απαραίτητο να είναι κομμωτηρίου θα ολοκληρώσουν το look σου. Ακόμη κι αν δεν τα καταφέρνεις ιδιαίτερα με τη φράντζα ή τις μπούκλες, με τη βοήθεια μιας ειδικού ή μιας καλής φίλης και πολύ προσπάθεια σταδιακά θα μάθεις να αναδεικνύεις τον τύπο σου και το κούρεμά σου, χρησιμοποιώντας τα ανάλογα προϊόντα styling.

Μια προσεγμένη εμφάνιση θα απογειώσουν τα παπούτσια για τα οποία ισχύει ότι και για το ντύσιμό σου. Θα πρέπει να σου αρέσουν, να ταιριάζουν με το look που επέλεξες και να  μπορείς να τα υποστηρίξεις!

Απαραίτητα είναι τα κατάλληλα αξεσουάρ. Η τσάντα, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα φουλάρι, μια ζώνη, ανάλογα το ντύσιμο, και άλλα μικρά και μεγαλύτερα θα ολοκληρώσουν ένα όμορφο στιλ.

Να θυμάσαι πάντα ανεξάρτητα από την περίσταση για την οποία ετοιμάζεσαι ότι το κύριο είναι να αισθάνεσαι όμορφη και άνετη. Αν αγαπάς τον εαυτό σου θα σ’ αγαπάει και ο καθρέφτης σου. Αν ταυτόχρονα επιστρατεύσεις την πιο καλή σου διάθεση και το πιο όμορφο χαμόγελό σου, δεν έχεις παρά να αδράξεις την ημέρα…