Ευχάριστο είναι για τους περισσότερους τύπους του ζωδιακού κύκλου το σημερινό πέρασμα της Αφροδίτης από τον γήινο Αιγόκερω στον φιλικό, ανοιχτόμυαλο και φιλελεύθερο Υδροχόο, όπου και θα παραμείνει ως τις 26 Μαρτίου, καθώς επηρεάζει, ως επί το πλείστον βελτιώνοντάς τον τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τους άλλους.

Γινόμαστε πιο κοινωνικοί, επικοινωνιακοί, εξωστρεφείς και φιλικοί ενώ οι κοινωνικές συναναστροφές αυξάνονται και γενικότερα είναι πιο εύκολο να ενταχθούμε σε ομάδες και συλλόγους και να συμπορευτούμε με ανθρώπους με τους οποίους μας ενώνουν κοινά ιδανικά και αξίες. Παράλληλα προσπαθούμε να… σπάσουμε τη ρουτίνα στην προσωπική  μας ζωής.

Απλά επειδή σήμερα 1η Μαρτίου αποχαιρετώντας η Αφροδίτη τον Αιγόκερω κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, επιφυλάσσει σε κάποιους δυσάρεστες εκπλήξεις στα αισθηματικά, οπότε διατηρείστε  όσο μπορείτε την ψυχραιμία σας προκειμένου να διαχειριστείτε τυχόν προβληματικές καταστάσεις.

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Υδροχόοι οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν τις επιδιώξεις τους στην προσωπική τους ζωή, να συναναστραφούν κόσμο και να κάνουν γνωριμίες, που θα τους φανούν χρήσιμες.

Αιγόκεροι, Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί των τελευταίων ημερών δεν αποκλείεται να  έχετε απρόσμενες εξελίξεις σε σπίτι και δουλειά. Η σωστή διαχείρισή τους θα είναι το κλειδί για τη συνέχεια, που σηματοδοτεί μια περίοδο λιγότερο αγχωτική.

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί κάποιες φορές οι αλλαγές γίνονται για καλό, οπότε  εφόσον δεν μπορείτε να τις επηρεάσετε, φροντίστε να είστε ανοιχτοί και βλέπετε.

Πιο συγκεκριμένα η σχεδόν μηνιαία διαμονή της Αφροδίτης στον Υδροχόο, επηρεάζει ως εξής τα ζώδια:

Κριέ βελτιώνεται η διάθεσή σου κάτι που επηρεάζει θετικά τη σχέση με τον σύντροφό σου, με τον οποίο απολαμβάνεις την επικοινωνία και προσπαθείτε να αναθερμάνετε τη σχέση σας συναντώντας φίλους και κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν.

Ταύρε οι ημέρες αυτές σου επιφυλάσσουν νέες γνωριμίες με πρόσωπα, τα οποία θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην πορεία της καριέρας σου.

Δίδυμε νέες γνωριμίες οδηγούν σε ισχυρές και επικερδείς συνεργασίες. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στη ζωή σου κι ένα πρόσωπο σημαντικό για τα αισθηματικά σου.

Καρκίνε η Αφροδίτη σε γεμίζει ενέργεια και μαγνητισμό. Αξιοποίησέ τα.

Λέοντα μια νέα γνωριμία σε βγάζει από τη ρουτίνα ενώ θα πραγματοποιήσεις και νέες δημιουργικές συνεργασίες

Παρθένε η Αφροδίτη επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και σε γεμίζει με πρωτότυπες ιδέες για να γίνεις ακόμη πιο αποτελεσματική και αποδοτική.

Ζυγέ οικογένεια και παιδιά παραμένουν στο επίκεντρο, δίνοντας σου την ευκαιρία να συσφίξεις ακόμη περισσότερο τις σχέσεις μαζί τους.

Σκορπιέ γίνεσαι πιο συναισθηματικός, τρυφερός και εκδηλωτικός στις σχέσεις σου.

Τοξότη η διασκεδαστική, φιλική και παιχνιδιάρικη πλευρά σου επιτρέπει να ελκύεις την προσοχή πολλών ανθρώπων γύρω σου

Αιγόκερε επηρεάζονται οικονομικά και σχέσεις ενώ αναζητείς περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια.

Υδροχόε βρίσκεσαι στο προσκήνιο. Δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες που σου προσφέρει το σύμπαν να κάνεις νέους φίλους, να επεκτείνεις συνεργασίες και να επιφέρεις την αρμονία στη σχέση σου.

Ιχθύ η Αφροδίτη σε βοηθά να θέσεις νέα όρια στη σχέση σου, ενώ αλλάζει ο τρόπος που προσεγγίζεις τους ανθρώπους, καθώς γίνεσαι πιο συμπονετικός.