Συναισθηματικοί, ευαίσθητοι, τρυφεροί, συμπονετικοί, διαισθητικοί, γενναιόδωροι, δημιουργικοί, ρομαντικοί, ευπροσάρμοστοι, ενίοτε χαμένοι στον κόσμο τους, οι Ιχθείς είναι εντελώς διαφορετικοί στα ερωτικά τους ανάλογα με το φύλο τους.

Ο άντρας Ιχθύς είναι υπερβολικά… ευαίσθητος και γίνεται… κυκλοθυμικός, όταν για κάποιο λόγο αγχωθεί λίγο παραπάνω, κλονιστεί η εμπιστοσύνη του σε κάποιον και βγει στην επιφάνεια η ανασφάλεια που τον διακατέχει. Τότε επιζητεί την αμέριστη προσοχή της συντρόφου του, που θα πρέπει να σπεύσει τον παρηγορήσει, να τον ηρεμήσει, να τον κάνει να  πιστέψει ξανά  στον εαυτό του και να τον προσγειώσει στην πραγματικότητα. Κάποιες φορές πάλι είναι τόσο αινιγματικός και μυστικοπαθής, σε τέτοιο σημείο, που γίνεται πιο εκνευριστικός και κουραστικός και από ένα κακομαθημέρο παιδί. Αντέχεις;

Η γυναίκα Ιχθύς είναι λίγο ντροπαλή, αρκετά ευαίσθητη και ρομαντική, αλλά και δυναμική και υποστηρικτική όταν ερωτευτεί. Θέλει να πετύχει η σχέση της και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να συμβεί αυτό, παραμερίζοντας τον εγωισμό της. Θα προτιμήσει να βρίσκεται στη σκιά του συντρόφου της και θα τον υποστηρίζει ό,τι και αν συμβεί, ξεχνώντας τις ανάγκες της και δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνον. Για κάποιους είναι η ιδανική γυναίκα!

Με όπλο το χιούμορ

Κατά τα λοιπά σήμερα Τρίτη (26/2) η Σελήνη στον Τοξότη αλαφραίνει το κλίμα και φτιάχνει τη διάθεσή μας, καλώντας μας να αντιμετωπίσουμε τυχόν πρόβλημα στην καθημερινότητά μας με χιούμορ και αισιόδοξη ματιά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα φορτώνουμε όλα στον κόκορα! Άλλωστε τι να κάνεις για ότι δεν μπορείς να επηρεάσεις ή να αλλάξεις, παρά να προσπαθήσεις να το διαχειριστείς  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το πνεύμα της ημέρας φυσικά εκφράζουν περισσότερο οι Τοξότες, που αντιμετωπίζουν με χιούμορ και χαμόγελο τα όσα τους συμβαίνουν αποκομίζοντας κέρδη στο κλείσιμο της ημέρας.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθείς  μην παίρνετε κατάκαρδα τη συμπεριφορά κάποιων σε σπίτι και δουλειά. Εάν κάποιος το παρακάνει θέστε τα όριά σας και δεν θα χάσετε.

Ταύροι και Σκορπιοί σας απασχολούν οικονομικά και ερωτικά τα οποία έχετε τη δυνατότητα να τα διαχειριστείτε με τρόπο θετικό για εσάς.