Ανεξάρτητα από το αν σου αρέσουν οι καρδούλες, τα ροδοπέταλα, τα σοκολατάκια,  και ότι άλλο σε πορφυρό χρώμα συνδέεται με την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ή όχι, επειδή έτυχε να είσαι single αυτή την περίοδο δεν σημαίνει ότι πρέπει να περάσεις την ημέρα μιζεριάζοντας, αναπολώντας περιόδους με συντροφιά. Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν;

Κανόνισε κάτι με τις κολλητές σου. Μπορείτε να πάτε γυναικοπαρέα από σινεμά και σπα ή φαγητό  μέχρι στα μπουζούκια  και όπου αλλού επιλέξετε, σε μια έξοδο που θα απολαύσετε και θα σας κάνει όχι απλά να ξεχωρίσετε την ημέρα, αλλά να γιορτάσετε αυτό που συνεπάγεται ο έρωτας, τη διάθεση για ζωή, το κέφι, τις τρέλες και το γέλιο από καρδιάς, μαζί με την αγάπη που σας δένει.

Αντί να βγείτε μπορείτε και να μείνετε με τις κολλητές σου και στο σπίτι κάποιας από όλες σας, να μαγειρέψετε κάτι ξεχωριστό και να τα πείτε, να θυμηθείτε ιστορίες από τα παλιά, να κλάψετε και να γελάσετε, κυρίως να διασκεδάσετε, όπως σίγουρα έχετε κάνει στο παρελθόν.

Αν αποφασίσεις να περάσεις την ημέρα μόνη σου και είσαι νωρίς πίσω στο σπίτι και έχεις χρόνο, μαγείρεψε κάτι νόστιμο να φας και  ξαναδές κάποια από τις ρομαντικές ταινίες που σίγουρα θα προβάλλουν τα κανάλια ή ακόμη καλύτερα οργάνωσε ατομικό φεστιβάλ στο σαλόνι σου βλέποντας φιλμ τύπου «Αγάπα με αν τολμάς», «Notebook», «Sleepless in Seattle» και «Valentine’s Day» μέχρι  να σε πάρει ο ύπνος.

Πήγαινε για ύπνο νωρίς γιατί έχεις επιβαρημένο πρόγραμμα και είναι και καθημερινή την επομένη, οπότε φρόντισε να ξεκουραστείς.

Έτσι ή αλλιώς κάτσε και σκέψου τι έκανες τέτοια μέρα πέρυσι, τι έχει αλλάξει φέτος, τι ονειρεύεσαι να κάνεις του χρόνου, και σχεδίασέ το, αν πρόκειται για παράδειγμα για ένα ταξίδι.