Από τις καλύτερες της χρονιάς είναι η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Ο Ηλιος, η Σελήνη και το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία ευνοούν τις αλλαγές και τα νέα ξεκινήματα, ενώ φέρνουν καλή τύχη, καλά νέα, αισιοδοξία, γενναιοδωρία και ευτυχία. Επίσης, η συγκυρία μας βοηθά να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας ενώ μας καλεί να αλλάξουμε τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και αν χρειάζεται να απαλλαγούμε από σχέσεις και συνήθειες οι οποίες λειτουργούν σαν τροχοπέδη στην καθημερινότητά μας εμποδίζοντάς μας να εξελιχθούμε.

Δεν αποκλείεται να ακολουθήσουμε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση, να ξεφύγουμε από την πεπατημένη, να δοκιμάσουμε τρόπους κι εναλλακτικές, να πειραματιστούμε, ακόμα και να ρισκάρουμε, κάνοντας κάτι ασυνήθιστο για τα δεδομένα μας, προκειμένου να ανανεωθούμε και να πετύχουμε τις επιδιώξεις μας.

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Υδροχόοι, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν… παιχνίδι σε όποιο τομέα επιλέξουν, με θετικά αποτελέσματα, καθώς θα έχουν την τύχη με το μέρος τους, αλλά και την έμπνευση, που θα κάνει τη διαφορά. Δεν έχετε παρά να προχωρήσετε, και δεδομένου ότι τα… φώτα θα στραφούν επάνω σας, περιποιηθείτε τον εαυτό σας και δεν θα το μετανιώσετε!

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί εσείς θα αποφασίσετε αν θα αλλάξετε τακτική και συμπεριφορά στοχεύοντας στο καινούργιο και το διαφορετικό ή θα επιμείνετε σε παλιές συνταγές που δεν φέρνουν τα αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Λέοντα η νέα σελήνη σε γεμίζει ενέργεια και σου δίνει τη δυνατότητα να αναδείξεις τα ταλέντα σου, ενώ θα φέρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου που ήρθε για να μείνει ή θα δώσει νέα δυναμική στην υπάρχουσα σχέση σου. Απλά φρόντισε να μην λειτουργείς παρορμητικά.

Ταύρε αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να θέσεις νέους στόχους στα επαγγελματικά, καθώς η Νέα Σελήνη σου προσφέρει ευκαιρίες να προοδεύσεις και η δημιουργικότητά σου ανεβαίνει.

Σκορπιέ θα έρθεις αντιμέτωπος με σημαντικές αλλαγές. Θα σε βοηθήσουν να τις διαχειριστείς και να τις αξιοποιήσεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου τα ποικίλα μαθήματα που έχεις πάρει στην πορεία των ετών.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι αν θέλετε να αλλάξουν τα πράγματα σε ερωτικά και οικονομικά υιοθετήστε μια διαφορετική μέθοδο, κυρίως αλλάξτε αντιλήψεις και συνήθειες, αφήνοντας πίσω ότι σας καταπιέζει και σας εγκλωβίζει.