Μια συνταγή για δροσερή, πολύχρωμη  και πεντανόστιμη σαλάτα με παντζάρια, πράσινο μήλο και καρύδια, που ταιριάζει με όλα μπορείτε να σερβίρετε και στο κυριακάτικο τυραπέζι.

Υλικά

800 γρ. παντζάρι, βρασμένο και κομμένο σε μικρά καρέ

160 γρ. μήλο, πράσινο, κομμένο σε μικρά καρέ

40 γρ. ελαιόλαδο

4 γρ. κόλιανδρος, φρεσκοτριμμένος

5 γρ. μάραθος, φύλλα

60 γρ. καρύδι, καβουρδισμένο και χοντροκομμένο

120 γρ. γιαούρτι

αλάτι

Για το σερβίρισμα

50 γρ. παντζάρι, ωμό, κομμένο σε λεπτές φέτες

20 γρ. μήλο, πράσινο, κομμένο σε λεπτά στικς

40 γρ. κρουτόν

καρύδια, καβουρδισμένα και χοντροκομμένα

μάραθος, φύλλα

Για τη σαλάτα

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά, αλατίζουμε και ανακατεύουμε πολύ καλά. Γαρνίρουμε με το παντζάρι, το μήλο, τα κρουτόν, τα καρύδια και τον μάραθο και σερβίρουμε.