Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε δήλωσε σήμερα ότι «αναμένει και νέα συρρίκνωση του ΑΕΠ της χώρας, σε ότι αφορά τα στοιχεία του τέταρτου τριμήνου του 2018». «Υπολογίζοντας ότι σημειώσαμε μείον 0,1% κατά το τρίτο τρίμηνο του 2018, η χώρα μας, τεχνικά, μπορεί να εισέλθει σε ύφεση», πρόσθεσε ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης. Ο Κόντε τόνισε ότι τα στοιχεία αυτά δεν εξαρτώνται απευθείας από την Ιταλία, αλλά από τις κύριες χώρες στις οποίες εξάγει, όπως είναι η Κίνα και η Γερμανία.
«Παρά το ότι τους πρώτους μήνες του 2019 μπορεί να υποφέρουμε, υπάρχουν όλα τα αναγκαία στοιχεία για να ελπίζουμε σε μια ανάκαμψη, με ενθουσιασμό, ιδίως από το δεύτερο εξάμηνο του έτους, όπως λέει και το ΔΝΤ» υπογράμμισε ο επικεφαλής της κυβερνητικής συμμαχίας της Λέγκα και των Πέντε Αστέρων.
- ΣΕΦ: Η μαύρη σελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο αγώνας πόλο που έγινε κανονικά
- Kλειστοί σταθμοί του Μετρό και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις πορείες στη μνήμη Γρηγορόπουλου
- Συνάντηση Γεραπετρίτη με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης – Επαναβεβαίωσαν τη θετική δυναμική στη σχέση των δύο χωρών







