Φρίκη χωρίς τέλος στη Ρόδο καθώς η δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Χθες έγινε γνωστό ότ ο Αλβανός φερόμενος ως  δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη κατηγορείται για τον βιασμό μίας κοπέλας με ειδικές ανάγκες, τον οποίο διέπραξε  τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης. Στις 28 Νοεμβρίου ο Αλβανός σκότωσε την Ελένη και την 1η Δεκεμβρίου κατηγορείται ότι βίασε μια άλλη κοπέλα. Συνεργός του ένας Έλληνας 23 ετών που συνελήφθη και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη. Δηλαδή ενώ είχε σκοτώσει την άτυχη φοιτήτρια προέβαινε σε τέτοια άθλια πράξη.

Στο Star μιλά αποκλειστικά ο πατέρας του κοριτσιού που έπεσε θύμα βιασμού από τον Αλβανό δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη, μόλις τρεις μέρες μετά τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας. Περιγράφει λεπτό προς  λεπτό στην Τασούλα Παπανικολάου  πώς παγίδευσαν την κόρη του.

«Η κόρη μου ήταν μαζί με τις φίλες της και ήταν κάπου και ακούγανε μουσική και την πλησίασε ο Αλβανός μαζί με αυτόν, τον αθίγγανο και της πρότειναν να πάει μαζί τους να ακούσουν μουσική με το αυτοκίνητο», λέει.

Όπως καταγγέλλει, ο Αλβανός χτύπησε την κόρη του για να υποκύψει στις ορέξεις του:«Αλλά επειδή η κόρη μου είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, ό,τι και να της πεις ναι θα πει δε θα πει όχι.  Την παγιδεύσανε. Την πήγαν σε μια παραλία εκεί στο Νυδρί, εκεί που είναι στο Μαντράκι και ξεκίνησε ο Αλβανός και της είπε να κάνει κάποιες ερωτικές  ορέξεις που ήθελε αυτός και τη χτύπησε και το παιδί μου για να αποφύγει τον ξυλοδαρμό αναγκάστηκε να κάνει αυτό που της είπε ο Αλβανός και στη συνέχεια ακολούθησε και ο άλλος ο αθίγγανος».

Ο πατέρας της Τοπαλούδη μιλώντας στο Star τόνισε ότι επιβεβαιώθηκε όταν έλεγε ότι υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις βιασμών και εκβιασμών κοριτσιών.

«Είμαι σίγουρος ότι θα βγουν και άλλα περισσότερα. Είναι δικαίωση της ψυχής της Ελενίτσας, των κοριτσιών που έχουν υποστεί ό,τι έχουν υποστεί. Το δυσάρεστο είναι ότι εκτός από αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα που έκαναν στην κορούλα μας, συνέχισε ένας εκ των δραστών. Αυτό το τερατούργημα… να κάνει και σε άλλα κοριτσάκια, και το έκανε και σε άτομο με ειδικές ανάγκες» λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

«Εφόσον ήταν ικανός χωρίς ίχνος συνείδησης να κάνει αυτό που έκανε σε αυτό το κοριτσάκι, να φανταστούμε τι έκανε στον βίο του όλο τον προηγούμενο καιρό. Μήπως πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου και οι γονείς τους;»

Πως το βρήκαν

Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες από το λιμενικό πήραν κατάθεση από την κοπέλα. Αναγνώρισε τους βιαστές της στο πρόσωπο του Αλβανού δολοφόνου της Ελένης Τοπαλούδη και έδωσε το όνομα του Έλληνα. Τον συνέλαβαν και ομολόγησε την πράξη του.

Η 19χρονη που είναι άτομο με 67% αναπηρία και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ήταν εύκολο θύμα. Την παρέσυραν σε παραλία της Ρόδου και τη βίασαν, αφού πρώτα τη χτύπησαν. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι πρώτα τη βίασε ο Αλβανός και μετά ο Έλληνας.

Ο 23χρονος Έλληνας θα απολογηθεί για τον βιασμό της κοπέλας τη Δευτέρα. Μέχρι στιγμής οι δικηγόροι του νησιού αρνούνται να τον αναλάβουν. Στις αρχές σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες αρνείται οτι βίασε την 19χρονη και δίνει τον Αλβανό.

Το νέο θύμα φοβόταν να καταγγείλει τον βιασμό καθώς την είχαν απειλήσει.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη, αφήνει αιχμές, υποστηρίζοντας ότι βγαίνουν στοιχεία μόνο για τον Αλβανό κατηγορούμενο.

Οι αρχές αυτή τη στιγμή διερευνούν όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει για βιασμούς στη Ρόδο. Άλλες δυο κοπέλες υποστήριξαν ότι έχουν πέσει θύματα του Αλβανού.