Ο Λέοντας συνεχίζει και το 2019 να είναι εκτεθειμένος στα διάφορα πλανητικά φαινόμενα αλλά λιγότερο από ότι την προηγούμενη χρονιά, που τον δοκίμασε ψυχικά και σωματικά (Στη φωτό η εκπρόσωπος του ζωδίου Τζένιφερ Λόπεζ στην κομεντί «Second act»).

Το βελτιωμένο κλίμα δεν θα φανεί από την αρχή της χρονιάς, αλλά γύρω στην άνοιξη, οπότε στην εργασία σου  θα δημιουργηθούν ευκαιρίες που θα ξυπνήσουν το δημιουργικό πνεύμα που διαθέτεις. Τις περιόδους των εκλείψεων του Ιουλίου και του Δεκεμβρίου, οι δυσκολίες φαίνεται να μεγαλώνουν, αλλά μην πτοείσαι. Με την εγκατάσταση του Ουρανού στον Ταύρο από τον Μάρτη και μετά θα συνειδητοποιήσεις ότι τα πράγματα βελτιώνονται και δεν έχεις παρά να βάλεις τις βάσεις για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Αν λειτουργήσεις συντονισμένα και δουλέψεις σκληρά θα αποζημιωθείς.

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα δεν θα είναι άσχημα. Πλέον ξέρεις τι θέλεις οπότε εάν είσαι σε σχέση κάνε τυχόν αναθεωρήσεις που απαιτούνται για να δυναμώσεις έρωτα και αγάπη. Εάν είσαι αδέσμευτος  τυχόν γνωριμία που θα σε κερδίσει μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη εφταετία.

Και στα οικονομικά θα βελτιωθούν κάπως τα πράγματα αλλά με αργό ρυθμό. Μην ξεχνάς να φροντίζεις την υγεία σου ειδικά τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο.

Συγκρατείστε τα νεύρα σας

Σήμερα Τρίτη 8/1 καθώς ο Ερμής στον Αιγόκερω τετραγωνίζεται με τον Άρη στον Κριό εγωισμός και νεύρα αυξάνονται, οπότε φροντίστε να είστε προσεκτικοί στα λόγια σας γιατί παρεξηγήσεις, ξεσπάσματα και καβγάδες είναι στο μενού. Γενικότερα φροντίστε να μην βιάζεστε, αφού τεταμένο πλανητικό κλίμα και καιρικές συνθήκες, επηρεάζουν μετακινήσεις και ενδέχεται να υπάρξουν ατυχήματα.

Περισσότερο επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι. Όσο και αν είστε έτοιμοι να εκραγείτε παραμείνετε ψύχραιμοι για να μην ξεφύγουν τα πράγματα.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες  τα νεύρα σας είναι τεντωμένα, με φίλους και σύντροφο, αλλά και λόγω απρόσμενων εξόδων. Ψυχραιμία!

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι είστε έτοιμοι για καβγά προσοχή στα λόγια αλλά και τις κινήσεις σας!