Συνεχίζεται το σκληρό μπρα ντε φερ μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, με αφορμή τις αποκαλύψεις για τον Μανώλη Πετσίτη και το ρόλο που διαδραμάτιζε στο Μαξίμου. Σε ανακοινώσεις τους ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ασκούν δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, πιέζοντας για εξηγήσεις σε αναπάντητα ερωτήματα.

ΝΔ: Σιγήν ιχθύος στο Μαξίμου

«Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς επιμένουν να τηρούν σιγήν ιχθύος για τη στενή σχέση τους με τον Μανώλη Πετσίτη. Ο Μανώλης Πετσίτης είναι το πρόσωπο που, σύμφωνα με τον πρώην επικεφαλής της ΔΕΠΑ Θεόδωρο Κιτσάκο, επισκεπτόταν τη ΔΕΠΑ «ως εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μαξίμου», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέα Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη.

«Ποιος είναι ο ρόλος του Μανώλη Πετσίτη; Με ποια ιδιότητα μπαινόβγαινε και φωτογραφιζόταν στο Μαξίμου; Ποιες είναι οι σχέσεις του με το δικηγόρο των off shore, Αρτέμη Αρτεμίου που επίσης μπαινόβγαινε στο Μαξίμου;» Διερωτάται η κ. Σπυράκη. «Θα επανέλθουμε» καταλήγει.

ΚΙΝΑΛ: Θα λογοδοτήσουν

«Πρόκειται για μια παρέα του Μαξίμου που νομίζει ότι η χώρα μπορεί να κυβερνηθεί με νταλαβέρια και κρατικοδίαιτα συμφέροντα. Είναι μακριά νυχτωμένοι. Θα λογοδοτήσουν για όλες αυτές τις πράξεις τους» σημείωσε από την πλευρά του ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μανιάτης.