Μπορεί σύμφωνα με την αστρολογία το 2019 να είναι μια πιο εύκολη χρονιά για σχεδόν όλα τα ζώδια, ωστόσο κάποιο, που δοκιμάστηκε ποικιλοτρόπως τα τελευταία χρόνια, θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για επέκταση και ανανέωση.  Αναφερόμαστε στον Παρθένο (στη φωτογραφία ο εκπρόσωπος του ζωδίου Ρίτσαρντ Γκιρ στην κομεντί του Πίτερ Τσέλσομ «Χορεύετε» με την Τζένιφερ Λόπεζ) , ο οποίος λόγω του Κρόνου, θα χαρακτηρίζεται από δύναμη, αντοχή, αποφασιστικότητα και τύχη σε ότι καταπιαστεί, ενώ δεν θα λείψουν οι ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα επηρεάσουν θετικά την καθημερινότητά του.

Οσο και αν οι πρώτοι μήνες του έτους, καθώς είναι μεταβατικοί, θα είναι οι πιο δύσκολοι και οι Παρθένοι θα συνεχίσουν να δοκιμάζονται στην αγάπη και στα επαγγελματικά τους, το κλίμα θα αλλάξει σταδιακά από την άνοιξη. Ερχονται καλύτερες μέρες και όλα θα πάνε καλύτερα αν και εσείς βοηθήσετε τον εαυτό σας, φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας, και την ξεκούρασή σας και δεν εγκαταλείψετε την προσπάθεια.

Επεκτείνετε τους ορίζοντές σας

Κατά τα λοιπά καθώς σήμερα Πέμπτη 13/12 ο Ερμής επιστρέφει στον Τοξότη, η ματιά μας γίνεται πιο ανάλαφρη, και εμείς πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί, με  διάθεση να επεκτείνουμε τους ορίζοντές μας με γνώσεις και εμπειρίες ή να κάνουμε ένα ταξιδάκι για να ξεσκάσουμε.

Περισσότεροι φυσικά επηρεάζονται οι Τοξότες, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν και άλλο τους ορίζοντές τους. Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες γίνεστε πιο χαρούμενοι και αισιόδοξοι και ξεπερνάτε με ευκολία μικροπροβλήματα σε οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι έχετε εύνοια σε ερωτικά και οικονομικά,  εφόσον κάνετε τις ανάλογες κινήσεις…