Το μεσημέρι της Παρασκευής (7/12) εκδικάστηκε στο μονομελές Πειθαρχικό Όργανο η απολογία του Κώστα Καραπαπά, ο οποίος κατηγορείται ότι έβρισε τον διαιτητή Άγγελο Ευαγγέλου, στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αρνήθηκε τις κατηγορίες στην απολογία του στον δικαστή Μάρκου, αναφέροντας πως δεν ήταν εκείνος ο οποίος εξύβρισε τον διαιτητή Ευαγγέλου. Ο Χριστόφορος Μάρκου όμως δεν πείστηκε από την υπερασπιστική γραμμή του Ολυμπιακού και επέβαλλε στον Καραπαπά απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ πρόστιμο επιβλήθηκε και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός (22.500 ευρώ) λόγω της καθυστερημένης εξόδου τω παικτών στον αγωνιστικό χώρο ενόψει το δεύτερου ημιχρόνου στο ματς του Περιστερίου με τον Ατρόμητο.

«Του είπα μόνο ντροπή σας»

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Κώστας Καραπαπάς επιτέθηκε υβριστικά στον Ευαγγέλου με τον διευθυντή επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ πάντως να αρνείται την κατηγορία και να τονίζει πως το μόνο που είπε ήταν «ντροπή σας». Μάλιστα ο Καραπάπας υπενθύμισε πως πέρσι στο ματς με τον Παναθηναϊκό είχε παραδεχθεί πως είχε βρίσει, κάτι που δεν έκανε στο ματς με τον Ατρόμητο. Ως μάρτυρας κατέθεσε ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού, Θόδωρος Κοκκινάκης, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως πήγε στο ημίχρονο στον διαιτητή για να απομακρύνει τους ανθρώπους της ομάδας του. «Ο Καραπαπάς σε όλες τις φάσεις επέμενε για την κόκκινη κάρτα στη φάση με τον Ποντένσε. Όλοι φωνάζουν, κανείς δεν πήγε για να μιλήσει ήρεμα και ψύχραιμα. Δεν έχω πρόθεση να βγάλω τον διαιτητή τρελό. Η φράση αυτή ακούστηκε απλά σε στιγμή πιο μετά, κατευθυνόμενοι προς τα αποδυτήρια αλλά όχι από τον Καραπαπά».