Διανύουμε μια από τις σπάνιες εβδομάδες χωρίς τρεις αναμετρήσεις για τον ΠΑΟΚ και έτσι ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε την… πολυτέλεια να δώσει ρεπό στους παίκτες του την Τρίτη (4/12) μετά τον αγώνα με τη Λαμία. Σήμερα (5/12) όμως οι ασπρόμαυροι επέστρεψαν στη Νέα Μεσημβρία κι άρχισαν την προετοιμασία τους για το ματς με τη Λάρισα.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται στην κορυφή, έξι βαθμούς πάνω από τον Ολυμπιακό που ακολουθεί και θέλει να διατηρήσει ή αν είναι δυνατόν να διευρύνει το προβάδισμά του μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Για να το πετύχει αυτό πρέπει να παραμένει συγκεντρωμένος και σοβαρός στις δύσκολες υποχρεώσεις που έχει μπροστά του τον Δεκέμβριο.

Σήμερα το πρόγραμμα αφορούσε τη φυσική κατάσταση μέσα από ασκήσεις με μπάλα, αλλά και το build up του παιχνιδιού σε καταστάσεις οργανωμένης επίθεσης. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στη Λαμία ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα μερικής επιβάρυνσης και συνέχισαν αποφόρτιση.

Ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση πριν το ματς της περασμένης Δευτέρας, έμεινε στο γυμναστήριο για να προφυλαχθεί, ενώ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θεραπεία. Αύριο (6/12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.